Moanteq
Hectopat
Daha fazla
20'li yaşlarımdayım ve artık çalışıp edip ayağımı yerden kesecek bir araba almak istiyorum. 200 bin lira civarı almayı düşünüyorum fakat sanayicilerle akraba olurum diye korkuyorum. Sanayici dayım elindeki bir Mercedes'i bana 195'e verebileceğini söyledi ama akrabayla iş yapılmayacağını bildiğim için geri çevirdim. Ayrıca bu tekliften önce sohbet esnasında aracın bazen vites atmadığını (otomatik vites) ve bunu tamir etmeye çalıştığını belirtti
. Çıkabilecek arızalardan dolayı otomatik vites araç almayı düşünmüyorum bu arada.
Dişimi sıkıp daha iyilerini alabilirim belki seneler sonra fakat dediğim gibi ayağımı yerden kessin yeter kafasıyla ilerliyorum şu an. Sizce bu düşüncem mantıklı mı? İçime pek sinmiyor bu düşünce çünkü. Toyota, Honda ve Renault markalara bakıyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Dişimi sıkıp daha iyilerini alabilirim belki seneler sonra fakat dediğim gibi ayağımı yerden kessin yeter kafasıyla ilerliyorum şu an. Sizce bu düşüncem mantıklı mı? İçime pek sinmiyor bu düşünce çünkü. Toyota, Honda ve Renault markalara bakıyorum.
Şimdiden teşekkürler.