450-500 TL fare önerisi

Semih_D

Decapat
Bir mouse arıyorum. Daha çok CS2, Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum. Bütçe 450 ama 500'e çıkabilirim bana bir mouse önerir misiniz?

Piyasa uçmuş. Bütçe arttırıp ASUS ROG Keris alın. ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM

Haklısın

Piyasa uçmuş. Bütçe arttırıp ASUS ROG Keris alın. ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM
Hocam bu kadar bütçesi varsa attack shark x3 alsın bence

Hocam bende de G102 var, tek tasarım anlamında ilk aldığım zamanlar sorun yaşamıştım. Ama şu an farklı tasarımlı bir mouse kullanınca rahat hissetmiyorum. Bence alınabilir.

G102 vesaire bunlar dandik fareler hocam. Fareden hic anlamiyorsaniz bile ufak arastirmayla niye dandik oldugunu anlarsiniz, kullandiginiz urunu onermeden once isin teknik kismina da baksaniz keske.

Ayrica eggshape, hani teknik anlamda kaybediyor ama sekli iyi desem o da yok.

Bencesi yok bu işin, dandik Switch, sensör koyup 500TL satmak kazık. 1 hafta aynı mouse kullanırsanız alışırsınız. Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
G102 vesaire bunlar dandik fareler hocam. Fareden hiç anlamiyorsaniz bile ufak arastirmayla niye dandik oldugunu anlarsiniz, kullandiginiz urunu onermeden once isin teknik kismina da baksaniz keske.

Ayrica eggshape, hani teknik anlamda kaybediyor ama sekli iyi desem o da yok.
İlginç ben fareyi almadan önce konu açmıştım sosyal de. Herkes önermişti o zamanlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı