450 bin TL'ye araba önerisi

Fonksiyonlar

Kilopat
Makaleler
1
Punto, i20, fiesta, Corsa, Clio 3 gibi arabalar arasında kaldım. 500 bini bile zor çıkarıyorum daha üstüne çıkamam. Önerilerinizi alabilirim. Sizce bu piyasadaki arabaları alırken kaç kilometreye kadar alınabilir ve boyalı kaput ve değişen çamurluklar gibi dikkat etmem gereken kaporta parçaları var mı? Boya takıntım yok ama yürürü etkileecek kazalar sıkıntı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Punto, i20, fiesta, Corsa, Clio 3 gibi arabalar arasında kaldım. 500 bini bile zor çıkarıyorum daha üstüne çıkamam. Önerilerinizi alabilirim. Sizce bu piyasadaki arabaları alırken kaç kilometreye kadar alınabilir ve boyalı kaput ve değişen çamurluklar gibi dikkat etmem gereken kaporta parçaları var mı? Boya takıntım yok ama yürürü etkileecek kazalar sıkıntı.
Önerebileceğim bir model yok bende arayış içerisindeyim şuan ama en çok dikkat edeceğin ve benimde etmekte olduğum konular şunlar.

1- Değişeni olan bir arabayı direkt es geçiyorum sebebi büyük ihtimalle kazaya karışmış ve hasar düzeltilemeyecek boyutta özellikle ön kısımda ise direkt o ilanı göz ardı etmeni şiddetle öneririm.

2- Boyalı arabalar çoğunlukla sürtünme veya güneşten dolayı çok hasar almış olabilir. Bu sizin için bir problem değilse sorun yok.

3-Kilometre olarak her araçta farklılık gösterebilir ama dizel motorlar 400.000e kadar sağlam kalabiliyor. Olabildiğince düşük km olmasına özen gösterin.

4-Ekspertiz raporu varsa inceleyin yoksa bile almadan önce kesinlikle yaptırın.

5-Aracın motor türüne göre arıza ve performans kalitesi değişebilir. Örnek olarak (1.4 Fire , 1.2 Puretech , 1.5 TDi gibi.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı