450 liraya Gear S2 alınır mı?

450 TL'ye Galaxy Gear S2 almak mantıklı mı?

Doğru düzgün pek bir özelliği yok ama 450 TL'den bahsediyoruz. Ne kaldı bu paraya?
Bence sıfır LS05 almak daha mantıklı.
Uyku monitörü vs de var.

Özellik olarak bilemiyorum belki Haylou daha iyidir, ama ben Samsung'cu olduğum için S2 alırdım :)

Ben Samsung'cu olmasam S21 FE, Samsung 10k mAh powerbank, Galaxy Watch 5 ve Buds 2 kullanıyor olmazdım.
Ama burada fanboyluğa gerek yok.
Hangisi daha iyi ise o alınır.

Haylou daha iyi falan olmaz (pil hariç, pilde fark atacaktır) bu durumda bir defa bunu açığa kavuşturalım, belki daha yeni bir cihaz ve pili de çok daha iyi gidecektir ancak Haylou LS05 dediğimiz cihaz esasında saat formundaki bir akıllı bileklikken Gear S2 eski nesil bir akıllı saat. Tizen OS'in desteklediği uygulamaları da çalıştırabilecek hemde kendi depolamasına müzik yükleme ve dinletme, internet tarayıcısından internete girme (Wi-Fİ üzerinden olur) vs gibi akıllı saat özelliklerini kullanıcısına sunacaktır çünkü Gear S2 ürünü esasında bu bir akıllı saat yalnızca eski nesil o kadar.
Gear S2 almanızı öneririm.

Haylou daha iyi falan olmaz (pil hariç, pilde fark atacaktır) bu durumda bir defa bunu açığa kavuşturalım, belki daha yeni bir cihaz ve pili de çok daha iyi gidecektir ancak Haylou LS05 dediğimiz cihaz esasında saat formundaki bir akıllı bileklikken Gear S2 eski nesil bir akıllı saat. Tizen OS'in desteklediği uygulamaları da çalıştırabilecek hem de kendi depolamasına müzik yükleme ve dinletme, internet tarayıcısından internete girme (Wi-Fi üzerinden olur) vs gibi akıllı saat özelliklerini kullanıcısına sunacaktır çünkü Gear S2 ürünü esasında bu bir akıllı saat yalnızca eski nesil o kadar.
Gear S2 almanızı öneririm.

Gear fit 2 saatim vardı özelllik olarak fit 2 daha iyi ama Gear S2 de çok uygun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı