450 TL bütçeye mouse önerisi

Rynoma

Decapat
Daha fazla  
Merhaba hocalarım biliyorum bütçem çok düşük ama bu aralar para konusunda sıkıntı yaşadağım için şu an bir mouse'a en fazla bu kadar bütçe biriktirebildim. Mouse beni çok uzun götürmesine gerek yok sadece 5 ay götürmesine de kabulüm ama bu mouse için eli çok rahatsız etmeyecek ve hafif olan mouse önerebilir misiniz?

Not: Mouse tutuş şeklim palm grip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçma bir soru hocam.

Nasıl saçma soru hocam önceden kullandığım Havit Gamenote mouse da tekerleği kırıldığı için tamire götürmek istedim götürdüğümde bana bu mouse un yedek parçasının bulunmasının çok zor olduğunu bu yüzden fareyi değiştirmemi önerdiler bende tabii ki redettim servisi mesaj yazdığımda fareyi onlara göndermemi söylediler önceden yaşadığım servis sıkıntıları yüzünden vazgeçtim bu yüzden yedek parça bulunması kolay mouse arıyorum.

Hiçbir marka ürünü tamir edip yollamaz. Sadece Wraith gibi ithalatçılar aldıkları yabancı ürünleri kendileri tamir ediyor. Ayrıca sensör veya pcb arızası olmadığı sürece çoğu fare aynı veya benzer bileşenleri kullanıyor. Switch vs olarak yani.
Fare alırken yedek parça diye bir kavram yok kısaca. Sadece Asus'un bazı fareleri lehimsiz switch kullandığı için onlar bazı farelerin yanında yedek switch yolluyor. Bildiğim kadarıyla Asus'un hiçbir yeni faresinde bu durum yok şu an.

Hocam 400 liralık farede ne yedek parçası olsun gözünü seveyim kendisi kaç para ki yedek parçası

Aslında mouse a sinirlendiğimde vuran birisi olduğum ve sürekli düşürdüğüm için hiç servisle uğraşmadan kendim değiştirmek istedim.

Hiçbir marka ürünü tamir edip yollamaz. Sadece Wraith gibi ithalatçılar aldıkları yabancı ürünleri kendileri tamir ediyor. Ayrıca sensör veya PCB arızası olmadığı sürece çoğu fare aynı veya benzer bileşenleri kullanıyor. Switch vs olarak yani.
Fare alırken yedek parça diye bir kavram yok kısaca. Sadece ASUS'un bazı fareleri lehimsiz switch kullandığı için onlar bazı farelerin yanında yedek switch yolluyor. Bildiğim kadarıyla ASUS'un hiçbir yeni faresinde bu durum yok şu an.

Anladım hocam teşekkür ederim o zamam arkadaşın önerdiği fareyi alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı