450 TL fingertip mouse önerisi

Bütçe
200-450
Yahu dalga mı geçiyorsunuz? PulseFire Haste'in IPS ve G değeri gayet iyi. Malzeme kalitesi gibi şeylerde önemli. Sadece sensör değil. Anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz?
Haha asıl siz burada gelip yalan yanlış bilgilerle insanları ona yedirtmeye çalışıyorsunuz.Dalga mı geçiyorsunuz ?
Razer Deathadder V2'nin G değeri PF'den daha iyi.Aynı şekilde DAV2'nin IPS değeri de PF'dan daha iyi.
V2 varken PF almak saçmalık bence.

Haha asıl siz burada gelip yalan yanlış bilgilerle insanları ona yedirtmeye çalışıyorsunuz.Dalga mı geçiyorsunuz ?
Razer Deathadder V2'nin G değeri PF'den daha iyi.Aynı şekilde DAV2'nin IPS değeri de PF'dan daha iyi.
V2 varken PF almak saçmalık bence.
Yalan yanlış mı ? Gayet iyi demek o ondan daha üstün demek değil. 450 IPS 40 G sensör gayet yeterli. Fingertrip için en iyi mouse.

Deathadder V2 palm tutuş için daha uygun ve minisini almaktansa 450 TL'ye normalini almak daha iyi.
Dikkat ettiysen konu sahibi fingertip tutuştan bahsediyor. O yüzden mini modellerini önerdim.
Bende de Deathadder V2 ve Basilisk V2 var. Fazla tuş ve fonksiyon dolayısıyla Basilisk V2'ye geçtim ama Deathadder V2 çok iyi bir fare.

Razer deathadder v2'nin sensörü daha iyi.
Olay sadece sensör mü? Malzeme kalitesi? Ele uyması?
DAv2 palm için tasarlanmış bir fare.
@The Ruh hastasi hocama sonuna kadar hak veriyorum.
Haste yeterli ve harika. Kullanıyorum.

Ve son olarak Viper Mini'nin scroll tuşunda sorun yaşayanlar olmuş.
PulseFire Haste gereksiz abartıdan uzak, neredeyse her ele ve tutuşa uygun bir fare.

Olay sadece sensör mü? Malzeme kalitesi? Ele uyması?
DAv2 palm için tasarlanmış bir fare.
@The Ruh hastasi hocama sonuna kadar hak veriyorum.
Haste yeterli ve harika. Kullanıyorum.

Ve son olarak Viper Mini'nin scroll tuşunda sorun yaşayanlar olmuş.
PulseFire Haste gereksiz abartıdan uzak, neredeyse her ele ve tutuşa uygun bir fare.
Viper mini düşük bütçeler için iyi bir mouse tabii ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı