j4xeys
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar selamlar. Bir kez daha klavyenin ne kadar önemli olduğunu anladım ve bu sefer ciddi ciddi bir miktar para bayılacağım klavye için. Ağırlıklı olarak Counter-Strike: Global Offensive oynarım, oynarken bazı tuşlar (Rampage kb-R66) basmıyor bazen tuş içine kaçıyor vb. sorunlar yaşıyorum. Artık bu durumdan acayip şekilde sıkıldım ve daraldım, cinnet geçireceğim. İdareten elimde klavye de yok olsa bu klavyeyi ortadan ikiye sonra da dörde ve beşe bölmüştüm. Sabırlıyım, önerilerinizi bekliyorum. Saygılar.
Arkadaşlar bütçeni arttırma şansın var mı gibi durumun var diyenler elbet olacaktır. Ben en fazla 400 TL ayırmak istedim ama bütçeyi bir tık yükseltsem iyi olur dedim bu yüzden 450 TL'nin üstüne 1 TL bile çıkamam, iyi günler dilerim.
(Önereceğiniz klavyeler arasından birini alınca bu Rampage denilen virüsten, keneden kurtulacağım ve o gün bu klavyeyi demin bahsettiğim şekilde yerle bir edeceğim. )
Arkadaşlar bütçeni arttırma şansın var mı gibi durumun var diyenler elbet olacaktır. Ben en fazla 400 TL ayırmak istedim ama bütçeyi bir tık yükseltsem iyi olur dedim bu yüzden 450 TL'nin üstüne 1 TL bile çıkamam, iyi günler dilerim.
(Önereceğiniz klavyeler arasından birini alınca bu Rampage denilen virüsten, keneden kurtulacağım ve o gün bu klavyeyi demin bahsettiğim şekilde yerle bir edeceğim. )
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: