450 TL klavye önerisi

Razer BlackWidow Elite.
Corsair K68.
ASUS STRIX flare.
Logitech G213.
Trust cada RGB.
Logitech G512.
Bu kadar klavye geçti elime ayrıca o klavyeye muhteşem dememim sebebi bu klavyeyi 2yıl kullandım sonrasında babama verdim o da hala kullanıyor ayrıca bilip bilmeden insanlara "tek bir klavye deneyimiyle burada konuşmak kimseye bir şey katmayacaktır" demen sana bir şey katmayacaktır bunun bilincinde olmanı isterim. Tekrar söylüyorum ben onu kötü niyetle söylemedim bu lafı buraya çeken sizsiniz.
Peki bu bütçede neden mekanik yerine G213 önerdiğinizi sorabilir miyim? Özel olarak membrane tercih edilmiyorsa outemu switchler gerek uzun ömürlülük gerek performans olarak membraneden iyidir. Üstelik G213 gibi bir klavyeye mükkemmel deme sebebiniz nedir? Fiyatının yarı fiyatı olsaydı bile mükkemmel demek yanlış olur. Ancak şu anki fiyatını hak etmiyor. Flare ve K68 kullandıktan sonra hala G213ü beğenebilmeniz ilginç. Şahsen kendim de ilk çıktığında G213 alıp 1 hafta içinde shift tuşunun sertleşmesinden dolayı iade etmiş biriyim. Ve bırakın mükkemmel demeyi kimseye önermem ve öneremem de.

Aynen. Görüş bu. Öneriyorsun.

Ayrıca bana göre mükemmel bir klavye olduğunu söylüyorum ister katılırsın ister katılmazsın beni bağlamaz ben orada yazarken mükemmel bir klavye dedim çünkü bana göre mükemmel bir klavye aksini düşünüyorsanız beni ilgilendirmez ama herkesin görüşünü özgürce söyleme hakkı vardır böyle ithamlarda bulunmaya hakkınız yok.

Peki bu bütçede neden mekanik yerine G213 önerdiğinizi sorabilir miyim? Özel olarak membrane tercih edilmiyorsa outemu Switch'ler gerek uzun ömürlülük gerek performans olarak membraneden iyidir. Üstelik G213 gibi bir klavyeye mükkemmel deme sebebiniz nedir? Fiyatının yarı fiyatı olsaydı bile mükkemmel demek yanlış olur. Ancak şu anki fiyatını hak etmiyor. Flare ve K68 kullandıktan sonra hala G213Ü beğenebilmeniz ilginç. Şahsen kendim de ilk çıktığında G213 alıp 1 hafta içinde Shift tuşunun sertleşmesinden dolayı iade etmiş biriyim. Ve bırakın mükkemmel demeyi kimseye önermem ve öneremem de.

Onun sizin fikriniz olduğunu düşünüyorum ancak her klavye sıkıntısız gelecek diye bir mevzu yoktur arkadaşım Trust aldı kendisi sıkıntılı geldi oda iade etti bunun bir şeyi etkilediğini düşünmüyorum siz düşünüyorsanız saygı duyarım ancak 2 yıl kullandım ardından şu an alalı yaklaşık 3 yıldan fazla oldu ona rağmen hala kullanılıyor hiçbir klavyem 3 yıl gitmedi niye mükemmel dediğimin cevabı bu ayrıca Logitech'den şuana kadar G300S ve G213 aldım çok faydasını gördüm G300S aynı şekilde hala çalışıyor durumda ve aynı anda almıştım neden bunu önerdiğeme gelirsek bu klavye mekanik hisli bir klavye doğru zaten açıklamamda da duruyor ancak dediğim gibi bir eksikliğini görmedim bana göre marka bana daha fazla güven veriyor kimine göre performanstır kimine göre güven ben alacak olsam G213 alırdım o yüzden önerdim Red Dragon Trust ya da vs başka bir şey alacağıma Logitech alırdım şuna katılıyorum performans açısından sizin attığınız klavyeler daha iyi ancak ne kadar uzun gideceğini bilmem Logitech G213'ü alırken de bilmiyordum ancak güvenip aldım çünkü Logitech bu yüzden öyle yazdım ama benim için ne önerdiğim ne de sizin ne önerdiğiniz önemli değil sizin yaklaşım tarzınızı hoş bulmadım belirtmek isterim.
Fazla uzatmaya gerek yok. Logitech G213 sorunlu bir klavye.

Aynen öyle aynı zamanda reddragon ve Trust'ta sorunlu bir klavye.

Onun sizin fikriniz olduğunu düşünüyorum ancak her klavye sıkıntısız gelecek diye bir mevzu yoktur arkadaşım Trust aldı kendisi sıkıntılı geldi oda iade etti bunun bir şeyi etkilediğini düşünmüyorum siz düşünüyorsanız saygı duyarım ancak 2 yıl kullandım ardından şu an alalı yaklaşık 3 yıldan fazla oldu ona rağmen hala kullanılıyor hiçbir klavyem 3 yıl gitmedi niye mükemmel dediğimin cevabı bu ayrıca Logitech'den şuana kadar G300S ve G213 aldım çok faydasını gördüm G300S aynı şekilde hala çalışıyor durumda ve aynı anda almıştım neden bunu önerdiğeme gelirsek bu klavye mekanik hisli bir klavye doğru zaten açıklamamda da duruyor ancak dediğim gibi bir eksikliğini görmedim bana göre marka bana daha fazla güven veriyor kimine göre performanstır kimine göre güven ben alacak olsam G213 alırdım o yüzden önerdim Red Dragon Trust ya da vs başka bir şey alacağıma Logitech alırdım şuna katılıyorum performans açısından sizin attığınız klavyeler daha iyi ancak ne kadar uzun gideceğini bilmem Logitech G213'ü alırken de bilmiyordum ancak güvenip aldım çünkü Logitech bu yüzden öyle yazdım ama benim için ne önerdiğim ne de sizin ne önerdiğiniz önemli değil sizin yaklaşım tarzınızı hoş bulmadım belirtmek isterim.

Aynen öyle aynı zamanda reddragon ve Trust'ta sorunlu bir klavye.
Sadece kişisel görüş belirtip ben kullanıyorum memunum deseydiniz evet bir problemim yoktu. Bir arkadaş öyle yapmış mesela. Ancak bunu al bu klavye mükkemmel demek görüş bildirmekten öte modeli övmektir. Tarafsız olmanız gerekirken kişisel yorumunuz üzerine öneri yapmanız yanlış. Trust ve Redragonda sorun yaşayan kişileri bulur musunuz lütfen? Trustun tuşlarında silinme olabiliyor evet. Ancak redragonda hiçbir şikayet bulunmamakta. Bilinmediği için değil hata oranı düşük olduğu için. Ben de kişisel olarak Corsair fanı olan biriyim. Burda gelip K55 alın en iyi klavye demiyorum. Kendim evet severim ancak önermem. Çünkü daha iyi alternatifleri piyasada bulunmakta. G213 de keza daha iyi alternatiflere sahip. Önermekle görüş belirtmek farklı şeyler hocam. Tarzım ofansif geldiyse kusura bakmayın.

Sadece kişisel görüş belirtip ben kullanıyorum memunum deseydiniz evet bir problemim yoktu. Bir arkadaş öyle yapmış mesela. Ancak bunu al bu klavye mükkemmel demek görüş bildirmekten öte modeli övmektir. Tarafsız olmanız gerekirken kişisel yorumunuz üzerine öneri yapmanız yanlış. Trust ve redragonda sorun yaşayan kişileri bulur musunuz lütfen? Trust'un tuşlarında silinme olabiliyor evet. Ancak redragonda hiçbir şikayet bulunmamakta. Bilinmediği için değil hata oranı düşük olduğu için. Ben de kişisel olarak Corsair fanı olan biriyim. Burada gelip K55 alın en iyi klavye demiyorum. Kendim evet severim ancak önermem. Çünkü daha iyi alternatifleri piyasada bulunmakta. G213'de keza daha iyi alternatiflere sahip. Önermekle görüş belirtmek farklı şeyler hocam. Tarzım ofansif geldiyse kusura bakmayın.

Öncelikle sondaki tavrınız yüzünden teşekkür ediyorum ancak benim mükemmel deme sebebim kullanmış olduğum G213 "kullanmış olduğum" bana mükemmel bir deneyim sağladı ve oradada mükemmel diyorum bu G213'ün daha iyi alternatiflere sahip olma durumu kişiden kişiye göre değişen bir durum bana göre G213'ün şu anda o fiyatta alınabilecek daha iyi bir alternatifi yok ancak Trust ve reddragon kullanıcılarına gelirsek daha önceki mesajda yazdığım gibi benim de bir Trust klavyem oldu çok pişmanım keşke almasaydım dediğim çok oldu b tuşu bozuldu (1 ay geçtikten sonra) ben hiçbir şey yapamıştım ancak durup dururken bozuldu bir sabah PC'yi açtım ve bozuktu ayrıca redragona gelirsek redragon zaten ülkemizde yaygınca kullanılan bir klavye değil ve Red Dragon'a karşı hiçbir kötü düşüncem yoktu oradaki yazış şeklim size değildir diğer arkadaşa kendisi ironik bir yazı yazınca bende ironik bir cevap vermek istedim.

O klavye kronik sorunlu. Tuşlarda sertleşme ve basmama oluyor. Bütçeniz tam arada o yüzden her modelden öneri yapacağım. Tam klavye isteyeceğinizi varsayıyorum.
RGB blue
RGB red
Bütçe artarsa red
Bütçe artarsa blue

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı