Daha fazla
Peki bu bütçede neden mekanik yerine G213 önerdiğinizi sorabilir miyim? Özel olarak membrane tercih edilmiyorsa outemu switchler gerek uzun ömürlülük gerek performans olarak membraneden iyidir. Üstelik G213 gibi bir klavyeye mükkemmel deme sebebiniz nedir? Fiyatının yarı fiyatı olsaydı bile mükkemmel demek yanlış olur. Ancak şu anki fiyatını hak etmiyor. Flare ve K68 kullandıktan sonra hala G213ü beğenebilmeniz ilginç. Şahsen kendim de ilk çıktığında G213 alıp 1 hafta içinde shift tuşunun sertleşmesinden dolayı iade etmiş biriyim. Ve bırakın mükkemmel demeyi kimseye önermem ve öneremem de.Razer BlackWidow Elite.
Corsair K68.
ASUS STRIX flare.
Logitech G213.
Trust cada RGB.
Logitech G512.
Bu kadar klavye geçti elime ayrıca o klavyeye muhteşem dememim sebebi bu klavyeyi 2yıl kullandım sonrasında babama verdim o da hala kullanıyor ayrıca bilip bilmeden insanlara "tek bir klavye deneyimiyle burada konuşmak kimseye bir şey katmayacaktır" demen sana bir şey katmayacaktır bunun bilincinde olmanı isterim. Tekrar söylüyorum ben onu kötü niyetle söylemedim bu lafı buraya çeken sizsiniz.