Bütçe
450
G213 almayı düşünüyordum bir ara ama almamıştım mekanik değil diye zaten ne tür oyunları oynadığımı yazdım üstte mekanik mi alsam membran mı alsam orada kafam çalışmıyor xd.
Kalitesiz bir mekanik almaktansa kaliteli bir membran daha iyidir. G213 sorunluymuş. Attığım Redragon'a bakabilirsiniz. Redragon membran değil.

Bilinen sorunlar:
  • Tuş basmama.
  • Tuş ikileme.
  • Gıcırtı sorunu.
Ve artık eski bir klavye 5. yaşını dolduruyor.

Şu klavye fiyatlarında hala alınabilir bir klavye olduğunu düşünüyorum. Kendim kullanıyorum 6-7 aydır bir sorunla karşılaşmadım.

Şu klavye fiyatlarında hala alınabilir bir klavye olduğunu düşünüyorum. Kendim kullanıyorum 6-7 aydır bir sorunla karşılaşmadım.
6-7 ay kısa bir süre böyle sorunlar için. 1-2 sene kullandıktan sonra eleştirmek daha doğru olur.

Bilinen sorunlar:
  • Tuş basmama.
  • Tuş ikileme.
  • Gıcırtı sorunu.
Ve artık eski bir klavye 5. yaşını dolduruyor.

Kaç yıl olduğu önemli değil ben bayağı önce çıkan Logitech'in mousesi G300s kullanıyorum ama performansı çok iyi performansı iyi olsa müq olur.
hocam maksimum yapılacak indirimle 650-700 bandında bulursunuz o klavyeyi
zaten 600 de satılmıyor muydu edit: 678tl olmuş 1 haftada

Kaç yıl olduğu önemli değil ben bayağı önce çıkan Logitech'in mousesi G300s kullanıyorum ama performansı çok iyi performansı iyi olsa müq olur.

zaten 600 de satılmıyor muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…