450 TL klavye önerisi

Bütçe
300 450tl
Çıkarsada iade eder kardeşim sanamı kalmış attığım şeye yorum yapmak.

Sorunlu bir ürün önermişsiniz. Bende bunu düzeltmek istedim. Buranın adı boşuna "Sosyal" değil. Ben istediğimi derim kimse karışamaz kafası da nedir böyle? Bilmeden konuşuyorsunuz burada. Kafa tutacağınıza araştırıp öğrenip gelin.

Sorunlu bir ürün önermişsiniz. Bende bunu düzeltmek istedim. Buranın adı boşuna "sosyal" değil. Ben istediğimi derim kimse karışamaz kafası da nedir böyle? Bilmeden konuşuyorsunuz burada. Kafa tutacağınıza araştırıp öğrenip gelin.

Klavyenin sorununu detaylı şekilde yazıp neden probelmli bir ürün olduğunu söyler misiniz? Hepimiz için açıklayıcı olur ne o öyle Switch'lerden arızalı alınmaz. Bende niye sorun çıkması o halde?
Redragon Dark Avenger K568-R Rainbow Blue Switch Mekanik Gaming Klavye bir tık yükseltip bunada bakabilirsiniz.
Sorunlu bir ürün önermişsiniz. Bende bunu düzeltmek istedim. Buranın adı boşuna "sosyal" değil. Ben istediğimi derim kimse karışamaz kafası da nedir böyle? Bilmeden konuşuyorsunuz burada. Kafa tutacağınıza araştırıp öğrenip gelin.

Ne oldu hocam niye forumda klavyenin konularında gezip tozuyorsunuz? Acaba bilmediğiniz sorunu oradan bulmayamı çalışıyorsunuz?

Son düzenleme:
Klavyenin sorununu detaylı şekilde yazıp neden probelmli bir ürün olduğunu söyler misiniz? Hepimiz için açıklayıcı olur ne o öyle Switch'lerden arızalı alınmaz. Bende niye sorun çıkması o halde?

Content MX Switch'ler kullanılmış bu klavyede. Aynı Switch'leri Gamenote KB435L ürününde de görüyoruz. Ve bu klavye de çift basma ve basmama sorunları epey yaygın. Fakat bu klavyeden kaynaklı değil. Kullanılan Switch ile alakalı. Daha farklı farklı ürünlerle de örnekler verebiliriz. Aynı şey Outemu için de geçerli. Outemu MX Switch kullanılan bütün klavyelere bakın. Hepsi sorunlu klavyeler. Bir ürün sorunluysa onda bir sorun yaşamanız zorunlu değil. Sadece ihtimali diğer alternatiflere göre çok yüksektir. Ki siz yaşamadınız, başkalarının yaşamadığını nereden biliyorsunuz? "Ben kullandım, ürün iyi, benim aldığım ürünler mükemmeldir." gibi bir kafayla burada lütfen bana kafa tutmayınız. Bir de hala "Ne oldu forumda gezip duruyorsun?" demişsin. Bir şeyi yazmadan önce tekrardan emin olmaya çalışıyorum. Sizin gibi aklıma eseni tek seferde yazmıyorum. Acele etmenize gerek yok. Cevap vermek için bol bol vaktiniz var burada. Ben istatistiklere bakarak yazıyorum bunları. Siz hala ben sorun yaşamadım ürün iyi diyorsanız kendiniz bilirsiniz. İnsanları yanlış yönlendirip vebalini üstüne almayı kabul ediyorsanız da tercih sizin. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı