![]()
GAMETECH Black Rider Blue Mavi Switch Rgb Gradyen Pro Gaming Oyuncu Mekanik Klavye - Fiyatı, Yorumları
GAMETECH Black Rider Blue Mavi Switch Rgb Gradyen Pro Gaming Oyuncu Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Switch'leri sorunlu. Alınmaz.
1.5 senedir kulllanıyorum mavi Switch olanını hiçbir sorun çıkarmadı.
Ah ah. Hep aynı kafa. "ben kullanıyorum, sorun çıkarmadı, ürün iyi." sizde sorun çıkmadı diye bir başkasında çıkmadığı veya çıkmayacağı anlamına gelmiyor.
Çıkarsada iade eder kardeşim sanamı kalmış attığım şeye yorum yapmak.
Sorunlu bir ürün önermişsiniz. Bende bunu düzeltmek istedim. Buranın adı boşuna "sosyal" değil. Ben istediğimi derim kimse karışamaz kafası da nedir böyle? Bilmeden konuşuyorsunuz burada. Kafa tutacağınıza araştırıp öğrenip gelin.
Sorunlu bir ürün önermişsiniz. Bende bunu düzeltmek istedim. Buranın adı boşuna "sosyal" değil. Ben istediğimi derim kimse karışamaz kafası da nedir böyle? Bilmeden konuşuyorsunuz burada. Kafa tutacağınıza araştırıp öğrenip gelin.
Klavyenin sorununu detaylı şekilde yazıp neden probelmli bir ürün olduğunu söyler misiniz? Hepimiz için açıklayıcı olur ne o öyle Switch'lerden arızalı alınmaz. Bende niye sorun çıkması o halde?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.