Cixelyn Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #1 Merhaba 400 - 450 TL civarı bütçem var. Farklı markalar olabilir. Amazon'da satılması tercihim. Oyun için klavye ve mouse önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba 400 - 450 TL civarı bütçem var. Farklı markalar olabilir. Amazon'da satılması tercihim. Oyun için klavye ve mouse önerilerinizi bekliyorum.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #21 Cixelyn dedi: Herkese verdiği tavsiyelerde dolayı teşekkür ediyorum. Düşündüm kararımı verdim umarım pişman olmam. Tekrardan teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Olmazsın, hayırlı olsun. Ürünleri kullandıktan sonra deneyimlerini paylaşabilirsen iyi olur. Artı 0 Eksi
Cixelyn dedi: Herkese verdiği tavsiyelerde dolayı teşekkür ediyorum. Düşündüm kararımı verdim umarım pişman olmam. Tekrardan teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Olmazsın, hayırlı olsun. Ürünleri kullandıktan sonra deneyimlerini paylaşabilirsen iyi olur.
KS KS Cixelyn Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #22 yaraliordek dedi: Olmazsın, hayırlı olsun. Ürünleri kullandıktan sonra deneyimlerini paylaşabilirsen iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ürünler geldikten sonra ilk deneyimlerimi paylaşacağım bir konu daha açarım. Artı 0 Eksi
yaraliordek dedi: Olmazsın, hayırlı olsun. Ürünleri kullandıktan sonra deneyimlerini paylaşabilirsen iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ürünler geldikten sonra ilk deneyimlerimi paylaşacağım bir konu daha açarım.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #23 Cixelyn dedi: Ürünler geldikten sonra ilk deneyimlerimi paylaşacağım bir konu daha açarım. Genişletmek için tıkla... İlk deneyimleriniz hiçbir şey ifade etmiyor. Bütün ürünler alır almaz güzeldir, uzun kullanım önemli. Artı 0 Eksi
Cixelyn dedi: Ürünler geldikten sonra ilk deneyimlerimi paylaşacağım bir konu daha açarım. Genişletmek için tıkla... İlk deneyimleriniz hiçbir şey ifade etmiyor. Bütün ürünler alır almaz güzeldir, uzun kullanım önemli.
kerem807 Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 314 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #24 Cixelyn dedi: Herkese verdiği tavsiyelerde dolayı teşekkür ediyorum. Düşündüm kararımı verdim umarım pişman olmam. Tekrardan teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun iyi oyunlarr Artı 0 Eksi
Cixelyn dedi: Herkese verdiği tavsiyelerde dolayı teşekkür ediyorum. Düşündüm kararımı verdim umarım pişman olmam. Tekrardan teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun iyi oyunlarr
KS KS Cixelyn Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #25 yaraliordek dedi: İlk deneyimleriniz hiçbir şey ifade etmiyor. Bütün ürünler alır almaz güzeldir, uzun kullanım önemli. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Biraz kullandıktan sonra umarım sıkıntı çıkmaz ve güzel bir şekilde değerlendirme yapabilirim. Fiyatının hakını vermesi dileğiyle... Artı 0 Eksi
yaraliordek dedi: İlk deneyimleriniz hiçbir şey ifade etmiyor. Bütün ürünler alır almaz güzeldir, uzun kullanım önemli. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Biraz kullandıktan sonra umarım sıkıntı çıkmaz ve güzel bir şekilde değerlendirme yapabilirim. Fiyatının hakını vermesi dileğiyle...