Anladım, evet. O zaman bütçeyi bayağı aşmış oluruz.
Evet biraz değil bayağı aşıyor. Ama üsteki MSI değerse fiyatına almayı düşünüyorum. Tke sıkıntı 50 TL'lik hediye çekinin alışverişten sonra gelmesi yani bu alışverişte indirim olmuyor maalesef. Ondan dolayı şüpheliyim ama fiyat gerçekten iyi diyorsanız MSI'ı alim.
Evet biraz değil bayağı aşıyor. Ama üsteki MSI değerse fiyatına almayı düşünüyorum. Tke sıkıntı 50 TL'lik hediye çekinin alışverişten sonra gelmesi yani bu alışverişte indirim olmuyor maalesef. Ondan dolayı şüpheliyim ama fiyat gerçekten iyi diyorsanız MSI'ı alim.
Yani sadece klavye fiyatına mouse da almış oluyorsun. Ama mouse ortalama bir mouse.
MSI için gayet uygun bir fiyat bence değerlendir.
Uzun süre dayanır mı sizce. Yani fiyatına göre iyiyse direk almaya çalışacağım.
Orda mekanik klavye yazıyordu sanırsam klavye mekanik.Ben olsam bütçemi arttırıp bu parayla mekanik bir klavye alırdım. Yanına bir de mouse çözerdim. Çünkü 450 lira verip de membrane kullanmak pek mantıklı gelmiyor bana.
Baktım yarı mekanik diyor peki sizin bir öneriniz var mı. Mouse ve mekanik klavye içinBen olsam bütçemi arttırıp bu parayla mekanik bir klavye alırdım. Yanına bir de mouse çözerdim. Çünkü 450 lira verip de membrane kullanmak pek mantıklı gelmiyor bana.
Orada mekanik klavye yazıyordu sanırsam klavye mekanik.
Baktım yarı mekanik diyor peki sizin bir öneriniz var mı? Mouse ve mekanik klavye için
Baktım yarı mekanik diyor peki sizin bir öneriniz var mı. Mouse ve mekanik klavye içinBen olsam bütçemi arttırıp bu parayla mekanik bir klavye alırdım. Yanına bir de mouse çözerdim. Çünkü 450 lira verip de membrane kullanmak pek mantıklı gelmiyor bana.
Msi baba daha yakın geldi. İlla bir mekanik takıntım yok zaten. Sonuç olarak msi almaya karar verdim. Mesajlarınız için teşekkür ederimBütçeniz ile mekanik klavye ve mouse alamazsınız. Ama en ucuz kaliteli mekanik klavye;
Mouse'da eğer eliniz çok büyük değilse DeathAdder V2 Mini alabilirsiniz. Eliniz büyükse DeathAdder essential daha iyi olacaktır. V2 mini daha kaliteli ve yeni bir sensöre sahip.![]()
Galax Stealth STL-03 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax Stealth STL-03 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Galax Stealth STL-03 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bütçeyi hiç aşamam diyorsanız MSI alabilirsiniz sorun olmaz kendi kulvarına orta derece bir klavye, ama güzel yanı yanında mouse olması. Yanında mouse olmasa o fiyata daha iyi mekanik hisli klavyeler var.
Klavye 375tl mouse da fena değil benceDüşük bütçede en iyi markalardan biridir Gamenote.
O klavye çok iyi fakat mouse için aynısını söyleyemem.
Ayrıca o klavye zaten 500 lira mouse bedavaya geliyor gibi düşün. Çok güzel fiyat.
H.O. inşallah memnun kalırsın.Baktım yarı mekanik diyor peki sizin bir öneriniz var mı. Mouse ve mekanik klavye için
Msi baba daha yakın geldi. İlla bir mekanik takıntım yok zaten. Sonuç olarak msi almaya karar verdim. Mesajlarınız için teşekkür ederim
G213 k
Kronik sorunlu bir klavye sakın almayın.
Amazon'da HyperX alloy Core RGB 400TL mesela ben aldım daha gelmedi ama güzel.
Klavye 375TL mouse da fena değil bence.
H. O. İnşallah memnun kalırsın.![]()
Bütçeniz ile mekanik klavye ve mouse alamazsınız. Ama en ucuz kaliteli mekanik klavye;
Mouse'da eğer eliniz çok büyük değilse DeathAdder V2 Mini alabilirsiniz. Eliniz büyükse DeathAdder essential daha iyi olacaktır. V2 mini daha kaliteli ve yeni bir sensöre sahip.![]()
Galax Stealth STL-03 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax Stealth STL-03 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Galax Stealth STL-03 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bütçeyi hiç aşamam diyorsanız MSI alabilirsiniz sorun olmaz kendi kulvarına orta derece bir klavye, ama güzel yanı yanında mouse olması. Yanında mouse olmasa o fiyata daha iyi mekanik hisli klavyeler var.
Baktım yarı mekanik diyor peki sizin bir öneriniz var mı? Mouse ve mekanik klavye için.
MSI baba daha yakın geldi. İlla bir mekanik takıntım yok zaten. Sonuç olarak MSI almaya karar verdim. Mesajlarınız için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.