ZyXEL VMG3625-T50B modeme dair bilgiler, özellikler, avantajlar ve modem fiyatı gibi detaylar TurkNet'te! Hemen ZyXEL VVMG3625-T50B modemini satın alın!
Neden Keenetic değil? Keenetic fiyat performans ürünü ürünleri, dili arayüz ayarı tamamen Türkçe. Ben TP-Link modemde 2K video izleyemezdim şimdi YouTube'da 2K video donmadan izliyorum internet çok stabil çalışıyor. Diğer markalar gibi para kazanmak için kısıtlı özelliklerde yüzlerce model modem çeşidi piyasaya sürmüyorlar açıkçası. Kullanıcı odaklı üretim.
Arayüzü yavaş ve wifi kopması çok yaşatıyor iş yerinde mevcut o yüzden istemiyorum. Zyxel VMG3625-T50B modelinin sinyal gücü iyi midir 2x5 dBi anten var, TP Link Archer VR300 AC 1200 modelinden iyi midir?
Arayüzü yavaş ve wifi kopması çok yaşatıyor iş yerinde mevcut o yüzden istemiyorum. Zyxel VMG3625-T50B modelinin sinyal gücü iyi midir 2x5 dBi anten var, TP Link Archer VR300 AC 1200 modelinden iyi midir?
O bütçede tüm modemler benzer performans verir. Arayüzü yavaş güncel yazılım kullandığınızdan emin olun. Keenetic zaten arayüzü yüzünden alınabilecek bir modem.