erdi.karapinar
Megapat
Merhaba, 450 TL'ye modem öneriniz nedir? Bütçe 450 TL ve Keenetic düşünmüyorum. Evimde router mevcut ve altyapım VDSL2+ 75 Mbps.
Arayüzü yavaş ve wifi kopması çok yaşatıyor iş yerinde mevcut o yüzden istemiyorum. Zyxel VMG3625-T50B modelinin sinyal gücü iyi midir 2x5 dBi anten var, TP Link Archer VR300 AC 1200 modelinden iyi midir?Keneetic neden istemiyorsunuz?![]()
Zyxel VMG3625-T50B Modem
Zyxel VMG3625-T50B Modem detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
O bütçede tüm modemler benzer performans verir. Arayüzü yavaş güncel yazılım kullandığınızdan emin olun. Keenetic zaten arayüzü yüzünden alınabilecek bir modem.Arayüzü yavaş ve wifi kopması çok yaşatıyor iş yerinde mevcut o yüzden istemiyorum. Zyxel VMG3625-T50B modelinin sinyal gücü iyi midir 2x5 dBi anten var, TP Link Archer VR300 AC 1200 modelinden iyi midir?
O zaman bu da işinize yaramaz hocam bunun Wİ-Fİ daha da kötü. Arayüz falan.Arayüzü yavaş ve wifi kopması çok yaşatıyor iş yerinde mevcut o yüzden istemiyorum. Zyxel VMG3625-T50B modelinin sinyal gücü iyi midir 2x5 dBi anten var, TP Link Archer VR300 AC 1200 modelinden iyi midir?
Hangi modemi mevcut Keenetic'in iş yerinizde? Yeni bir modeli daha çıktı Hero DSL -tabii sizin skalayı aşıyor şuan-.Arayüzü yavaş ve wifi kopması çok yaşatıyor iş yerinde mevcut o yüzden istemiyorum. Zyxel VMG3625-T50B modelinin sinyal gücü iyi midir 2x5 dBi anten var, TP Link Archer VR300 AC 1200 modelinden iyi midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.