450 TL monitör önerisi

Monitörü kullanmadım nasıl olduğunu bilmiyorum ama iyi olacağını düşünüyorum. Senin gösterdiğin Monitörü almaya gerek yok Asus en iyi tercih olur.

İkisi de iyi Monitör. Fiyat bakımından ASUS almanı öneririm. Sorun yoksa eğer BENQ alabilirsin.

Asusun hoparlörünede kafam takıldı sanırsam vga ilede dvi ilede harici hoparlör ses vermiyomuş bunu nasıl halledecez?

Ve çogu kullanıcı gösterdigim monitörden memnun birde sanırsam sizinde bu monitörü önerdiginizi görmüştüm ve
farkettimki monitör konusunda iyisiniz bu yüzden sizdende yorumunuzu almak istedim :)

Neyse yardımın için teşekkürler sanırsam daha düzgün seçim yapmak için biraz daha araştırmam gerekecek. Diğer arkadaşların yorumlarınıda bekliyorum.:)

Son düzenleme:
Bence Asus. Sonuçta hemen hemen aynı özellikteler fiyat farkını vermeye gerek yok.

Fakat profesyonel oyuncular ve turnuvalarda benq görülüyor bi bildikleri olamazmı niye asus degilde benq yani?

Herneyse benim görüşüm tek oyun için alacaksanız benq eger hem oyun hemde film v.b için alacaksanız asus sanırsam bende asusu alacağım en mantıklısı bu gibi :)

Son düzenleme:
Fakat profesyonel oyuncular ve turnuvalarda benq görülüyor bi bildikleri olamazmı niye asus degilde benq yani?

Herneyse benim görüşüm tek oyun için alacaksanız benq eger hem oyun hemde film v.b için alacaksanız asus sanırsam bende asusu alacağım en mantıklısı bu gibi :)
@AeTh9sha haklı benq en kaliteli ve iyisi ama fiyatı da en iyisi :D o yüzden dostum git ve Asus'u al :D :D

Benq kalitesine lafım yok bende Benq marka Monitör kullanıyorum 8 yıldır sapasağlam çok memnunum. Ben fiyatı göz önüne alarak Asus seçmeni önerdim. 60 TL gibi bir fiyat var çünkü.
yalnız bunda hdmi yok lazım olmaz mı

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı