450 TL Mouse Tavsiyesi

Aslında modele markaya göre değil bir teknoloji mağazasına git ve eline hangisi daha iyi oturuyorsa onu al bana mesela rival 100-310-600 elime çok iyi oturduğu için rival 100 aldım çünkü param yoktu :D ama olsaydı 600 alırdım rival 600 ya da zowie serisi öneririm

Fare işi birazcık kişiye kalan bir şey. Örneğin kimisi bir fare ile adeta bütünleşirken başka bir kişi için ergonomik olarak rahatsızlık veriyor.
Deathadder kullandım kısa süreli güzel mouse. 1.5 sene Rival 100 kullandım SS gerçekten giriş seviyesi ürünlerinde bile farkını koyuyor ortaya.
Benim tavsiyem el yapına uygun bir fare al. Zowie fareleri eğer İstanbul'da bildiğim kadarıyla Zoccoshop'da neredeyse tüm modelleri var, deneyip hangi model daha iyi görebilirsin. Zowie öneririm.

Bence bu bütçe ile kablosuz mouse almalısın. Bana göre kablo kirliliğinden kötüsü yok. Bu yüzden şu iki modele bakmana öneririm. Logitech G305 ve Logitech G603 hem hero sensörü hem lightspeed hemde yüksek dpi ayarı araştırmaya değer.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı