450 TL parfüm önerisi

aliihsan2312

Hectopat
Daha fazla  
Herkesin seveceği koku farklıdır evet ama fiyatına değecek güzel parfüm önerebilir misiniz? Lise öğrencisiyim bütçem en fazla 400TL taş çatlasa 450TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer İstanbul'da yaşıyorsan eminönünde uğur esans var, istediğin bir parfümü orada yaptırıp daha ucuza alabilirsin.

Orijinal parfümün %90 - %95 aynısını tutturuyor bu esansçı ve piyasadaki en iyi esansları kullanıyor. Kendim oradan burberry london aldım ve çok memnunum şu an, orijinaliyle neredeyse aynı çok minimal bir fark var.

Bu esansçıya 38 yıldır bu işi yapan Linyet isimli bir hanfendi bakıyor, kendisi bu işte bayağı ustalaşmış birisi ve üstüne üstlük bu işin okulunu okumuş, kendisi üniversitede kimya mezunu. Ne idüğü belirsiz, merdivenaltı kötü bir dükkan değil burası, gerçekten kendini kanıtlamış ve adı bilinen bir yer.

450 TL'ye alacağın parfüm muhtemelen yayılmayan, kokusu 2 saat sonra kaybolacak dandik bir parfüm olacak o yüzden bence paranı çöpe atmak yerine buradan al. Günümüzde iyi parfümler artık en az 800-900 TL'den başlıyor :/

Günümüzde iyi kokmakta lüks oldu mâlum, bu yüzden burayı öneriyorum sana. Gittiğinde göreceksin zaten muhtemelemen her zaman olduğu gibi gene aşırı kalabalık vardır, gerçekten iyi bir yer olduğu için herkes orayı tercih ediyor genelde.

Creed Aventus öneririm sana, bu esansçıdan uygun fiyata alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı