450 TL'ye Parfüm Önerisi

Yer
Avustralya/Melbourne
Daha fazla  
Meslek
Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist.
Arkadaşlar ağır parfümleri seviyorum. Açıklamak gerekirse bir kahveciye, sınıfa girdiğim de insanlar kafasını çevirip bu koku nereden geliyor diye baksınlar. Biraz takım elbiseli baba parfümü istiyorum anlayacağınız. Bütçe olarak maksimum 400 TL olarak belirledim fakat bu parfüm aşırı iyi, kesinlikle denemelisin diye tavsiye ettikleriniz için 450 TL miktarını zorlayabilirim.
Şuan aklımda olan parfümler; Acqua Di Gio Profumo Edp, Acqua Di gio Edt, Versace Eros Edt, Armani Code Edt.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

2013 yılından beri Paco Rabbane One Million kullanıyorum. Her geçen sene fiyatı artmaya devam ediyor. Böyle giderse parfüm değiştirmek zorunda kalacağım.[emoji1] 100ml’lik şişesi sizin bütçeniz dahilinde. Kesinlikle tavsiye ederim.

2013 yılından beri Paco Rabbane One Million kullanıyorum. Her geçen sene fiyatı artmaya devam ediyor. Böyle giderse parfüm değiştirmek zorunda kalacağım.[emoji1] 100ml’lik şişesi sizin bütçeniz dahilinde. Kesinlikle tavsiye ederim.
One Million ilk çıktığında kullanmıştım gayet güzel koku fakat çok fazla yayıldı herkes kullanıyor diye kullanmayı bırakmıştım. Karar veremezsem One Million alabilirim.
Ben A101'den 20-30 TL'lik Axe parfüm alıyorum bana yetiyor 450 TL ağır geldi :D Merak ettim parfümleri takipteyim.
450 TL parfüm alınca her gün sıkmaya yemiyor zaten. Özel günler oluyor yada ilk izlenimi güzel vermek için kullanıyorum. Her gün sıksam para yetişmez. Şu bakımdan bakarsanız daha rahatlatıcı bir izlenim olabilir. Dior Homme İntense 500 TL aşırı güzel bir parfüm bana sorarsanız özellikle EDP olması çok iyi 10 saatten uzun süre cildinizde kalabiliyor. Bunu düzgün bir kullanımla 10 ay kullanmayı başarırsanız ayda 50 TL vermiş gibi dünyada ki en ünlü markalardan birinin parfümünü kullanıyor olursunuz. Ayrıca şuan Trendyol'da parfümler de aşırı derecede indirim var. Bu yüzden parfümü hemen karar verip alayım diyorum. Örneğin Versace Eros 245 TL ve forumlarda kullananlar çok iyi parfüm falan diyor. Ben daha denemedim o yüzden yorum yapmam pek sağlıklı olmaz. Ama sonuçta marka belli. Bu parfümü 10 ay kullanırsanız ayda 25 TL gibi komik bir rakamla güzel bir markanın parfümünü kullanırsınız.
Bir Boyner'e gidip parfümleri deneyin, hoşunuza gideni alırsınız. Kimsenin parfümlerin kokusunu ezbere bileceğini sanmıyorum :D
Zaten parfüm öyle alınır. Daha açıklamak gerekirse her gün bir veya iki parfüm üzerinden deneme yapmak tercih bakımından sağlıklı olacaktır. Örneğin sabah saatlerinde bileğinize sıkar akşam eve gelince koklarsınız dersiniz bu güzel bunu not edelim. Sonra tekrar gidersiniz başka bir tercihinizi sıkarsınız aynı işlemleri yaparsınız en son kararınızı vermiş olursunuz zaten.

Fakat parfüm fiyatları bu kadar yüksek iken bunu yapınca sanki mağaza çalışanları bana çok kötü gözle bakıyor gibi hissediyorum. Sanki günlük parfüm ihtiyacını çıkardı defolup gidiyor şimdi der gibi. Başımdan geçen bir anıyı anlatmak gerekirse Sevil Parfümeri'ye gitmiştim. İçeri girer girmez bir görevli yakama yapıştı bırakmıyor. Kendim öylesine koklamak için geldim diyorum gidiyor fakat mağazada ki tek kişi benim bütün görevlilerin gözü benim üstümde oluyor. Rahat rahat koklayıp karar veremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı