450 TL PSU Önerisi

Parzival

Megapat
Yer
Krypton
Daha fazla  
Meslek
Köle
Bütçemi daha yukarı çekemedim ve bu kasa ile HDD'yi yanında almak istiyorum. Belki kasa + PSU olan modellerini görmüşsünüzdür uyguna ya da sadece uyguna PSU biliyorsunuzdur diye Sosyal'e de bir sorayım dedim. PSU'lar hakkında bilgim çok az hangi modelin iyi olabileceği bilmiyorum. Toplam bütçem maksimum 1500.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS'nin PSU'su nasıldır? Öven insanlar görmüştüm. Bir de saha sonra RX570 veya daha yüksek bir kart takabilmek istiyorum 550 W yeter mi bunun için?

Bunu öneririm:
FPS'nin PSU'su nasıldır? Öven insanlar görmüştüm. Bir de saha sonra RX570 veya daha yüksek bir kart takabilmek istiyorum 550 W yeter mi bunun için?
Eski bir seri. Almanızı önermem.

AHBC serisi eski seri ama iyidir. Ama attığım PSU yeni ve Tier List tablosunda S üzerinden C'de yer alıyor.

Kaliteli bir PSU üreticisidir. Patlamaz. Sessiz çalışıyor diye biliyorum.
High Power en kaliteli PSU üretici markalardan. Zalman GigaMax 550W veya High Power Simplicity alabilirsiniz. Sessiz çalışıyor mu bir bilgim yok.
700 W ve 80+(büyük ihtimalle bronz) gani gani yetecektir bana. Öneriler için teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı