450 TL PSU önerisi

insaninsan

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar bu PSU alınır mi sizce veya 450 TL'yi geçmeyecek daha iyi bir PSU var mı? Sistemim;

R5 2600
RX 5700
B450M S2H

Bu arada oyun odaklı olacak ve yazın toplayacağım PSU 381 TL olmuş yazın indirime girerse diye düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
@insaninsan Her sisteme uygun dostum. Kullanan kişiler memnun mu ona bakmalısın. Herkes senin sisteminin aynısına sahip değil, Mesela benim sistemimin aynısını kullanan birisini bulamazsın.
Ayrıca burada kullanan arkadaşlar da mevcut, bu fiyat bandında çoğu kişiye tavsiye ettim ve alanlar memnundu.

@insaninsan Her sisteme uygun dostum. Kullanan kişiler memnun mu ona bakmalısın. Herkes senin sisteminin aynısına sahip değil, Mesela benim sistemimin aynısını kullanan birisini bulamazsın.
Ayrıca burada kullanan arkadaşlar da mevcut, bu fiyat bandında çoğu kişiye tavsiye ettim ve alanlar memnundu.
Reis araştırdım bir kişi technopatta almış bozulmuş yabancı forumlarda araştırmış ve kronik sıkıntılı olduğu bilgisine ulaşmış

@insaninsan Hiç sanmıyorum, Bozulmuş dediğiniz kişiyi biliyorum. Yalan attığını samimi olarak söyleyebilirim. Çünkü PSU'yu üreten firma Corsair gibi dev firmanın en kaliteli PSU'larını üreten firma. Ayrıca kullanılan önemli parçalar da Japon üretimi.

@insaninsan Hiç sanmıyorum, Bozulmuş dediğiniz kişiyi biliyorum. Yalan attığını samimi olarak söyleyebilirim. Çünkü PSU'yu üreten firma Corsair gibi dev firmanın en kaliteli PSU'larını üreten firma. Ayrıca kullanılan önemli parçalar da Japon üretimi.
PSU yu gigabyte üretmiyor diye biliyorum gigabyte logosunu yapıştırıp satıyor bu arada attığım PSU yeterli olmaz mı sence
PSU yu gigabyte üretmiyor diye biliyorum gigabyte logosunu yapıştırıp satıyor bu arada attığım PSU yeterli olmaz mı sence
Bu arada high powerda tek kanaldan 12w gibi bir özellik varmış bende tam anlamıyorum o yüzden konu açtım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı