450 TL sessiz klavye önerisi

Makaleler
2
Yer
PCMR diyarı
Daha fazla  
Merhabalar. Geçen gün hastayken elimin titremesi ve üzerine bir miktar su dökülmesi ile Shift ve CTRL tuşlarını kaybettiğim 2.5 yıllık Corsair strafe klavyemi emekliye ayırdım. Ne kadar MMORPG oyuncusu olup GW2 bdo ve yeni gelecek olan elyon oynasam da aklım hep şu %60 klavyelerde kaldı. Çin'den alabilirim sorun olmaz. Uygun fiyatlı Blue Switch olmayan klavye önerilerinizi bekliyorum. Tercihen %60 ve beyaz olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

İki klavye de bütçenizi biraz aşacak.

Vergisiz 380 TL. Vergili 450 TL veya 450 TL'ye yakın olacaktır.

Vergisiz 380 TL. Vergili 450 TL veya 450 TL'ye yakın olacaktır.
Hocam plastiği çok kalitesiz duruyor. Emin misiniz?

İki klavye de bütçenizi biraz aşacak.
hocam benim diğer alışverişlerden kalma 210TL indirim varmış. Vergisi ne kadar olur acaba?

Hocam plastiği çok kalitesiz duruyor. Emin misiniz?
Üst tarafı plastik değil. Camımsı bir maddeden yapılmış.
Ayrıca yellow ve silver switch nedir?
Yellow Switch ses ve hissiyat olarak olarak Red Switch gibidir ama daha hızlı. Silver, yani Speed Switchler bence en iyisi. Linear bir Switch ve oldukça hızlı. Mümkünse Silver almanızı öneririm.

Yellow switch, kırmızı switchin daha sert versiyonu. Silver switchler hakkında pek bilgim yok fakat daha hızlı diye biliyorum diğer switchlerden.

Sanırım Geek61 modelinde IP68 sertifikası da var. Bu da suya yüksek oranda dayanıklı demek sanırım. Bütçemi zorlayıp almayı deneyebilirim.
Yellow switch, kırmızı switchin daha sert versiyonu. Silver switchler hakkında pek bilgim yok fakat daha hızlı diye biliyorum diğer switchlerden.
O halde Yellow switch Black ile Red arası? sanırım geekin yellow switch modelini tercih edeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı