450 TL sessiz klavye önerisi

MSDS

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, selam.
Laptop klavyeleri gibi sessiz ince klavye arayışım bulunmakta, genel olarak yazılım, yazı ve iş için kullanacağım, nadiren oyun için de kullanacağım.
HP Pavilion 600 tarzında klavye arıyorum, HP kalite ve tasarım açısından tam istediğim gibiydi. Fakat FN tuşu sürekli olarak açık ve kapatılamadığı için iade etmek zorunda kaldım. İşim gereği F3-F4-F5 tuşlarını çok sık kullanıyorum, multimedya tuşlarını çok nadir kullanıyorum.
En fazla 500 lira bütçem bulunmaktadır. Önerileriniz var mıdır?

@İbrahim Zdemir incelemişti;

Arkadaşlar, selam.
Laptop klavyeleri gibi sessiz ince klavye arayışım bulunmakta, genel olarak yazılım, yazı ve iş için kullanacağım, nadiren oyun için de kullanacağım.
HP Pavilion 600 tarzında klavye arıyorum, HP kalite ve tasarım açısından tam istediğim gibiydi. Fakat FN tuşu sürekli olarak açık ve kapatılamadığı için iade etmek zorunda kaldım. İşim gereği F3-F4-F5 tuşlarını çok sık kullanıyorum, multimedya tuşlarını çok nadir kullanıyorum.
En fazla 500 lira bütçem bulunmaktadır. Önerileriniz var mıdır?

Lenovo Legion K500.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı