450 TL sessiz klavye önerisi

SalihReizz

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,
Klavye alacağım. Sessiz ve aydınlatmalı bir klavye arıyorum. Mekanik olursa bütçemi biraz daha aşabilirim. Bütçem 450 TL civarı.

Bütçeni yükseltebilirsen mekanik olarak Ajazz AK33(black switch) var. Önerdiğim klavye dışı red switch'in sesine bakabilirsin, eğer tamam dersen ona göre red switch bir klavye önerebilirim.

Bütçeni yükseltebilirsen mekanik olarak Ajazz AK33(black switch) var. Önerdiğim klavye dışı red switch'in sesine bakabilirsin, eğer tamam dersen ona göre red switch bir klavye önerebilirim.
Hocam önerdiğiniz klavyenin tuşları çok sıkışık duruyor ve sanırım sağ taraftaki sayı bölümü yok. Bu benim için kötü bir durum çünkü o bölgeyi çok sık kullanıyorum. Zaten bütçemin de çok üstünde bir klavye.
Switch konusuna gelince Blue Switch olmasın yeter.

Hocam önerdiğiniz klavyeye de denk geldim ancak çok olumsuz yorumlar var.

Hocam önerdiğiniz klavyenin tuşları çok sıkışık duruyor ve sanırım sağ taraftaki sayı bölümü yok. Bu benim için kötü bir durum çünkü o bölgeyi çok sık kullanıyorum. Zaten bütçemin de çok üstünde bir klavye.
Switch konusuna gelince Blue Switch olmasın yeter.

Hocam önerdiğiniz klavyeye de denk geldim ancak çok olumsuz yorumlar var.
O zaman bu klavye işinizi görecektir:

O zaman bu klavye işinizi görecektir:
Sitede switch hakkında bilgi verilmemiş. Teknik desteğe sorarsanız iyi olur eğer almayı düşünüyorsanız. Mavi switch ise almayın çok ses çıkarır. Mekanik değil ama bu klavyeler de işinizi görür:

Sitede switch hakkında bilgi verilmemiş. Teknik desteğe sorarsanız iyi olur eğer almayı düşünüyorsanız. Mavi switch ise almayın çok ses çıkarır. Mekanik değil ama bu klavyeler de işinizi görür:
Hocam GK30 nasıl sizce? Prime ile 499 TL'ye düşmüş.
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...kKnWIi-D8GTRWxtWMMk9MAKIYytc6r5waAuuCEALw_wcB

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı