450 TL SSD Önerisi

Crucial BX500 kullanıyorum. Bütçeniz dahilinde alabileceğiniz ürünler zaten sınırlı. Bu ürün bütçe odaklı, orta halli bir SSD.
Çok süper hızlı olması vs gerekmiyor. Sadece ekstra depolama için alıcam malum yeni oyunlar yüksek alan kaplıyorlar. Orta halli sağlam mümkünse kronik sorunlu olmayan bir SSD arıyorum.
Kullanıyor musunuz önerir misiniz ? Markayı hiç duymadım çünkü.

Bu SSD'nin birkaç yorumunu okudum sorunlu dememişler fiyatı da uygun önerir misiniz veya kullanan var mı?

Son düzenleme:
Çok süper hızlı olması vs gerekmiyor. Sadece ekstra depolama için alacağım malum yeni oyunlar yüksek alan kaplıyorlar. Orta halli sağlam mümkünse kronik sorunlu olmayan bir SSD arıyorum.

Kullanıyor musunuz önerir misiniz? Markayı hiç duymadım çünkü.

Bu SSD'nin birkaç yorumunu okudum sorunlu dememişler fiyatı da uygun önerir misiniz veya kullanan var mı?

Gigabyte veya Patriot Burst alabilirsiniz. Fiyatına göre en iyileri bu. Bırakın Team'ı.

Onlarda 450 TL'ye yok şu an hep fiyatları yüksek.

450 TL'den ucuzlar. Team alırsanız abartısız en fazla 1 yılda çöp edersiniz.

Alabileceğiniz en ucuz bunu buldum:

Lütfen SU630, SU650, SanDisk SSD Plus, WD Green, A400 gibi kötü SSD'ler almayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı