450 TL switch mekanik klavye önerisi

KB 857l modelini mekanik klavye hevesim olduğu için aldım o kadar heveslıydımki program falan kuruyordum membran klavyeye kulaklığıma ses gelsin diye :D 1 yıl gider sonra Magic Refiner geçerim. / bu arada bu bütçede mekanik alma gibi bir hata yapmayın 500 TL'ye aldım 857l modelini membran olarak çok güzel seçenekler var.

Eve gelir gelmez direk puanlama yaparsan öyle olur tabii uzun kullanımda kimse yorum yapmaz.
Hepsiburada'dan yorumlara bak uzun süreli kullananlarda yorum yapmış.

Hepsiburada'da 493 kişiden 4,6 almış bu kadar kişi sorunlu klavye olmasına rağmen böyle puan mı vermiş ?
Oradaki çoğu yoruma pek güvenme. Şikayetçi olan çok kişi var. Çift tıklama sorunu ile karşı karşıya kalınmak isteniyorsa alınabilir tabii.

Sana önerim forumdaki ve şikayetvar sitesindeki Gamepower şikayetlerini okuman olacaktır dostum.

Oradaki çoğu yoruma pek güvenme. Şikayetçi olan çok kişi var. Çift tıklama sorunu ile karşı karşıya kalınmak isteniyorsa alınabilir tabii.

Sana önerim forumdaki ve şikayetvar sitesindeki Gamepower şikayetlerini okuman olacaktır dostum.
Bütün markaların şikayetleri vardır. O zaman Logitech, MSI falan da kötü şikayeti olduğu için.

Mesai başlar o zaman.

1678307439310.png

1678307454280.png

1678307470481.png

1678307477984.png

1678307488648.png

1678307499072.png

1678307510667.png

%80'i basmıyor diyor kardeşim al sana bal gibi kronik sorun.

Gayet kullanıyorum bir sorununu görmedim.
''A'' tuşunda sorun oluyor GameNote klavyelerde. İlla bu klavyeye özel değil.
Benim GameNote KB487L membran klavyemde de ''a'' tuşunda sıkıntı var mesela.

Hocam, herhangi bir sorunu yok KB857L modelinin.
''2 ay önce de KB857L alınır mı?'' konusuna kronik ''a'' tuşu problemi olduğunuz yazmışsınız.
Şimdi niye herhangi bir sorunu yok diyorsunuz?

"A" tuşunda sorun oluyor Gamenote klavyelerde. İlla bu klavyeye özel değil.
Benim Gamenote KB487l membran klavyemde de "a" tuşunda sıkıntı var mesela.

Kimse öyle bir şeye rastlamamış hocam. Şikayetvar sitesine falan da baktım 857l ile akalı şikayet yok. Ayrıca aldığınız klavye çok ucuz ne bekliyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
''A'' tuşunda sorun oluyor GameNote klavyelerde. İlla bu klavyeye özel değil.
Benim GameNote KB487L membran klavyemde de ''a'' tuşunda sıkıntı var mesela.

''2 ay önce de KB857L alınır mı?'' konusuna kronik ''a'' tuşu problemi olduğunuz yazmışsınız.
Şimdi niye herhangi bir sorunu yok diyorsunuz?
Dediğiniz sorun sadece KB487L adlı klavyeye özgün ama onun olduğu bütçede çok alternatif olmadığı için önermek zorundayız onu. KB857L'nim uzun ömürlü olmaması dışında bir sorunu yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı