Arkadaşlar selam, yeni taşınacağım eve 100Mbps paketini bağlatacağım, kuruluma geldiklerinde modem getirmedikleri söylendi yani VDSL bir 5G modem almam gerekiyor. Ev 2 katlı. Router da kullanacağım CAT6 kablosuyla. Bana problem yaratmayacak güzel modem önerilerinizi bekliyorum.
Hocam dediğim gibi o paralara düzgün modem yok. Belki yukarıda attığım modemin 2. el temizini bulabilirsiniz 500 600 civarına. Ama iyi modemdir. İşlemcisi güçlü oldugu icin sorun yaşamazsınız hız konusunda.
Hocam dediğim gibi o paralara düzgün modem yok. Belki yukarıda attığım modemin 2. el temizini bulabilirsiniz 500 600 civarına. Ama iyi modemdir. İşlemcisi güçlü oldugu icin sorun yaşamazsınız hız konusunda.
Hocam bu modemden Xiaomi 5GHz router’a kablo çeksem bi sorun olmaz değil mi eğer olmaz diyorsanız biraz baktım bu attığınız en iyi seçenek gibi, bütçeyi aşacağız biraz artık.
Hocam bu modemden Xiaomi 5GHz Router'a kablo çeksem bir sorun olmaz değil mi eğer olmaz diyorsanız biraz baktım bu attığınız en iyi seçenek gibi, bütçeyi aşacağız biraz artık.
Hocam bu modemden Xiaomi 5GHz router’a kablo çeksem bi sorun olmaz değil mi eğer olmaz diyorsanız biraz baktım bu attığınız en iyi seçenek gibi, bütçeyi aşacağız biraz artık.