450 TL'ye 2.el HyperX Cloud 2 alınır mı?

zeuson

Hectopat
Merhaba arkadaşlar bayadır kulaklık arıyorum ve aşırı fazla fiyatlar nedeniyle 2.el almaya yöneldim.Sahibinden.com'da 2.el HyperX Cloud2 buldum ve 6 ay garantisi daha varmış. 450 TL'ye bırakıyor arkadaş. Sizce alınır mı?

18 aylık kullanıma göre fiyat yüksek geldi bana. İncehesap cuma geceleri indirimler gerçekleştiriyor bu fiyatlara orada da bu kalitede kulaklıklar oluyor bazen. Takip edin. Bir de rampage drop plus var 350 tlye hyperX cloud 2 rakibi diye piyasaya sürülen, onun da incelemelerine bakabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar bayadır kulaklık arıyorum ve aşırı fazla fiyatlar nedeniyle 2.el almaya yöneldim.Sahibinden.com'da 2.el HyperX Cloud2 buldum ve 6 ay garantisi daha varmış. 450 TL'ye bırakıyor arkadaş. Sizce alınır mı?

Temiz bakmış ise alınabilir. Fatura ve kutusunu istemeyi unutmayın. Ayrıca kırık mı kutu içeriği tam mı diye dikkatli bakın. Bu arada kulaklıkları denemeden almayın. Bozuktur satar sonra senin eline ulaşır takarsın bir bakmışsın Ses'te bir cızırtı bir bozulma sonra söylersin adama ben sağlam gönderdim kargo da bozulmuştur der uğraşırır durursun sonra hiçbir şey de olmaz. Bu ülkede 2.el ahlakı sıfır.

2. el kulaklık düşüncesi biraz midemi bulandırdı (mecazi anlamda değil).

Benim de pek hoşuma gitmiyor düşüncesi fakat şartlar bunlara itiyor insanları keşke böyle olmasa. Sonuçta adam terliyor bütün ter kulaklığın padlerinde. Bunlara tek çözüm dezenfektan veya hijyenik bir spreyle güzelce sildikten sonra yapılabiliyorsa su altında güzelce temizlendikten sonra havalandırılması. Öbür türlü benim de içim rahat etmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı