450 TL'ye 2.el HyperX Cloud 2 alınır mı?

2.el nasıl midenizi bulandırıyor arkadaslar evinizde hiç dezenfektan, çamaşır suyu falan yok mu? Kir bu silersin geçer ayrıca padleri değişiyor temizlik işin düşünmediğim kısmı, sadece fiyat açısından sormuştum ancak piyasada 2.el piyasası genelde bu şekildeymiş. Ürünün standı var ve fotoğraflarda gayet temiz gözüküyor zaten sahibinden.comdan alacağım.
Temiz bakmış ise alınabilir. Fatura ve kutusunu istemeyi unutmayın. Ayrıca kırık mı kutu içeriği tam mı diye dikkatli bakın. Bu arada kulaklıkları denemeden almayın. Bozuktur satar sonra senin eline ulaşır takarsın bir bakmışsın Ses'te bir cızırtı bir bozulma sonra söylersin adama ben sağlam gönderdim kargo da bozulmuştur der uğraşırır durursun sonra hiçbir şey de olmaz. Bu ülkede 2.el ahlakı sıfır.

Zaten ürün elime ulaşacak ve bilgisayarda test ettikten sonra parasını yatıracağım o yüzden herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Benim de pek hoşuma gitmiyor düşüncesi fakat şartlar bunlara itiyor insanları keşke böyle olmasa. Sonuçta adam terliyor bütün ter kulaklığın padlerinde. Bunlara tek çözüm dezenfektan veya hijyenik bir spreyle güzelce sildikten sonra yapılabiliyorsa su altında güzelce temizlendikten sonra havalandırılması. Öbür türlü benim de içim rahat etmez.

2.eli hor gören insanları anlayamıyorum zaten. Yeteri kadar param olsa düşünmeden 0'ını alırım sanırım herkes insanları kendisi gibi sanıyor. Bu ülkede eşyalarını iyi kullanan ve paraya ihtiyacı oldugu icin satan insanlar da var
Yedek pedleri duruyorsa hijyen açısından sıkıntı kalmaz, sormayı unutmayın

Yedek pedleri duruyormuş sıfır hiç kullanılmadı dedi benim öyle temizlik takıntım pek fazla yok çamaşır suyu ile silerim 1 2 günde tertemiz olur zaten çocukken internet kafelerde yüzlerce insanın kullandığı ekipmanları kullanırdık :)
Bence bu tür ürünler 2.el alınmaz. Arctis 3'e bakabilirsin

450 TL zaten bütçemi aşan bir fiyat bunun üzerine 100TL daha koyup Arctis 3 maalesef alamam.
18 aylık kullanıma göre fiyat yüksek geldi bana. İncehesap cuma geceleri indirimler gerçekleştiriyor bu fiyatlara orada da bu kalitede kulaklıklar oluyor bazen. Takip edin. Bir de Rampage drop Plus var 350 TL'ye HyperX Cloud 2 rakibi diye piyasaya sürülen, onun da incelemelerine bakabilirsiniz?

Gamepower Rampage ve James Donkey'i sevemedim gitti. 18 aylık için 450 TL ne kadar doğrudur bilemiyorum ama bu gidişle bu kulaklıklar 1000 TL'yi geçecek o yüzden geç kalmadan almak istiyorum.

Son düzenleme:
2.el nasıl midenizi bulandırıyor arkadaslar evinizde hiç dezenfektan, çamaşır suyu falan yok mu? Kir bu silersin geçer ayrıca padleri değişiyor temizlik işin düşünmediğim kısmı, sadece fiyat açısından sormuştum ancak piyasada 2.el piyasası genelde bu şekildeymiş. Ürünün standı var ve fotoğraflarda gayet temiz gözüküyor zaten sahibinden. Comdan alacağım.

2.eli hor gören insanları anlayamıyorum zaten. Yeteri kadar param olsa düşünmeden 0'ını alırım sanırım herkes insanları kendisi gibi sanıyor. Bu ülkede eşyalarını iyi kullanan ve paraya ihtiyacı oldugu icin satan insanlar da var.

Gamepower Rampage ve James Donkey'i sevemedim gitti. 18 aylık için 450 TL ne kadar doğrudur bilemiyorum ama bu gidişle bu kulaklıklar 1000 TL'yi geçecek o yüzden geç kalmadan almak istiyorum.

Eğer imkanınız varsa o markalara bulaşmayın. Size Arctis 5 önerecektim Cloud 2 yerine fakat onun ikinci elleri 600 üzerinde. Fiyat iyi ama yapılabiliyorsa pazarlıkla falan 400-350 olursa daha iyi olabilir sonuçta 6 ay garanti kalmış.

Temizlemeye gelirsek çamaşır suyu (biz izmirliler klorak da deriz buna :D) hem padleri aşındırabilir hem de renklerini bozar/attırır. o yüzden çamaşır suyu yerine su, dezenfektan, hijyen spreyleri kullanılması daha sağlıklı olur.

Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı