450 TL'ye 2.el HyperX Cloud 2 alınır mı?

2.el nasıl midenizi bulandırıyor arkadaslar evinizde hiç dezenfektan, çamaşır suyu falan yok mu? Kir bu silersin geçer ayrıca padleri değişiyor temizlik işin düşünmediğim kısmı, sadece fiyat açısından sormuştum ancak piyasada 2.el piyasası genelde bu şekildeymiş. Ürünün standı var ve fotoğraflarda gayet temiz gözüküyor zaten sahibinden.comdan alacağım.

Zaten ürün elime ulaşacak ve bilgisayarda test ettikten sonra parasını yatıracağım o yüzden herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

2.eli hor gören insanları anlayamıyorum zaten. Yeteri kadar param olsa düşünmeden 0'ını alırım sanırım herkes insanları kendisi gibi sanıyor. Bu ülkede eşyalarını iyi kullanan ve paraya ihtiyacı oldugu icin satan insanlar da var
Yedek pedleri duruyorsa hijyen açısından sıkıntı kalmaz, sormayı unutmayın

Yedek pedleri duruyormuş sıfır hiç kullanılmadı dedi benim öyle temizlik takıntım pek fazla yok çamaşır suyu ile silerim 1 2 günde tertemiz olur zaten çocukken internet kafelerde yüzlerce insanın kullandığı ekipmanları kullanırdık
Bence bu tür ürünler 2.el alınmaz. Arctis 3'e bakabilirsin

450 TL zaten bütçemi aşan bir fiyat bunun üzerine 100TL daha koyup Arctis 3 maalesef alamam.

Gamepower Rampage ve James Donkey'i sevemedim gitti. 18 aylık için 450 TL ne kadar doğrudur bilemiyorum ama bu gidişle bu kulaklıklar 1000 TL'yi geçecek o yüzden geç kalmadan almak istiyorum.

Son düzenleme:

Eğer imkanınız varsa o markalara bulaşmayın. Size Arctis 5 önerecektim Cloud 2 yerine fakat onun ikinci elleri 600 üzerinde. Fiyat iyi ama yapılabiliyorsa pazarlıkla falan 400-350 olursa daha iyi olabilir sonuçta 6 ay garanti kalmış.

Temizlemeye gelirsek çamaşır suyu (biz izmirliler klorak da deriz buna ) hem padleri aşındırabilir hem de renklerini bozar/attırır. o yüzden çamaşır suyu yerine su, dezenfektan, hijyen spreyleri kullanılması daha sağlıklı olur.

Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…