450 TL'ye CS seçkin alınır mı?

Sırf kar yapmak için satın alınmaz. Oyunu sürekli oynuyorsan alınabilir. İki haftadır KiloWatt kasası düşürüyorum ben. Şansa bağlı biraz. Onun dışında birkaç 1000 küsür liralık Bravo Kasası çıkaran bir arkadaşım da vardı.

Adam her hafta çarşamba sadece kasa için girse bile hayatından zaman alınıp elbet ki parasını çıkartacaktır.

Adam her hafta çarşamba sadece kasa için girse bile hayatından zaman alınıp elbet ki parasını çıkartacaktır.

Bu nasıl bir cümle anlamadım ama dediğim zaten her hafta kasa için giriyorum 20 centlik kasalar düşüyor hani aylarca oynasam ve şanslı olsam anca garanti kar ederim onu anlatıyorum.

Seçkini aldım ve daha bugünden killowat case düşürdüm. Fiyatı 3.74 dolara düşmüş ama olsun yine de çok karlı olduğunu düşünüyorum. Oyun da düzelmiş eskisi kadar buglar vs yok.

Seçkini aldım ve daha bugünden killowat case düşürdüm. Fiyatı 3.74 dolara düşmüş ama olsun yine de çok karlı olduğunu düşünüyorum. Oyun da düzelmiş eskisi kadar buglar vs yok.
FPS düşme sorunu var mı hocam? 300 civarından 100 civarına düşüyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…