Değil. Alınır parası çıkıyor merak etme hocam.CS:GO varken sürekli oynuyordum CS 2 pek hoşuma gitmedi buglar vs vardı düzelmiş diyorlar tekrar başlamayı düşünüyorum.
Seviye atlamak zor mu peki?
Değil. Alınır parası çıkıyor merak etme hocam.CS:GO varken sürekli oynuyordum CS 2 pek hoşuma gitmedi buglar vs vardı düzelmiş diyorlar tekrar başlamayı düşünüyorum.
Seviye atlamak zor mu peki?
Sırf kar yapmak için satın alınmaz. Oyunu sürekli oynuyorsan alınabilir. İki haftadır KiloWatt kasası düşürüyorum ben. Şansa bağlı biraz. Onun dışında birkaç 1000 küsür liralık Bravo Kasası çıkaran bir arkadaşım da vardı.Parasını garanti çıkaran diyen çok kişi var bunları çok merak ediyorum sürekli hangi kasaları düşürüyolar acaba. Yıllardır oynarım paso böyle dandik kasalar düşüyor arada güzel kasalar da düşüyor ama hani çok nadir, bazıları öyle konuşuyor ki abi al parası kesin çıkacak falan tuhafıma gitti.
Eki Görüntüle 2119600
Adam her hafta çarşamba sadece kasa için girse bile hayatından zaman alınıp elbet ki parasını çıkartacaktır.Parasını garanti çıkarır diyen çok kişi var bunları çok merak ediyorum sürekli hangi kasaları düşürüyolar acaba. Yıllardır oynarım paso böyle dandik kasalar düşüyor arada güzel kasalar da düşüyor ama hani çok nadir, bazıları öyle konuşuyor ki abi al parası kesin çıkacak falan tuhafıma gitti.
Eki Görüntüle 2119600
Adam her hafta çarşamba sadece kasa için girse bile hayatından zaman alınıp elbet ki parasını çıkartacaktır.
Değil, 5000 XP gerekiyor. Aşağı yukarı 3-4 rekabetçi maçta falan atlanıyor.Seviye atlamak zor mu peki?
FPS düşme sorunu var mı hocam? 300 civarından 100 civarına düşüyor bendeSeçkini aldım ve daha bugünden killowat case düşürdüm. Fiyatı 3.74 dolara düşmüş ama olsun yine de çok karlı olduğunu düşünüyorum. Oyun da düzelmiş eskisi kadar buglar vs yok.
FPS düşme sorunu var mı hocam? 300 civarından 100 civarına düşüyor bende.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.