450 TL'ye fare önerisi

Bütçe
Maxsimum 450 tl

Alfa2021

Zeptopat
Daha fazla  
Şu anda IKG-310 klavye ve mouse set olarak aldığım ekipmanları kullanıyorum. Kasım 2020'de aldım ama faresi kafayı yedi 🤣 ama klavyesinden memnunum çok iyi çalışıyor.
Önceden hikaye tabanlı oyunlar oynadığım için 1200 DPI'da kullanıyordum ve bir sorunum yoktu ama FPS oyunlarına tekrar başladığımda DPI'yı 800'e düşürüp kullanmaya karar verdiğimde fark ettim ki DPI'yı düşürdüğümde hızlı tepki verdiğim zaman mouse takılıyor bazen saçma yerlere dönüyor.
Bu aya kadar olabildiğince kullandım ama artık tek tıklamama rağmen sık sık çift tıklıyor böyle bir sorunu da oluşmaya başladı, bir metini seçerken kendiliğinden seçim ara sıra iptalde oluyor ve çok rahatsız edici bir durum bu sebepten dolayı bunlar ve benzeri sorunları yaşamayacağım oyunlarda ve günlük kullanımda sorunsuzca kullanabileceğim 2 adet macro tuşu da olacak. En fazla 450 TL mouse önerilerinizi bekliyorum. Bu arada ellerim küçük değil, orta boyutlarda 😂
İnternetten birkaç model baktım ama ne kadar iyidir bilemiyorum IPS, Hz gibi özellikleri falan da oluyormuş. Ne işe yarar pek bilgim yok. Aşağıya bırakacağım linklerini. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler 😊

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı