Model O sağ kullanım için uygun değil diye biliyorum ben. O ile D'nin farkı birisi simetrik diğeri ergonomik. Simetrik yapıda diye sağ kullanıma uygun olmuyor çünkü mouse buttonlar sol tarafta. Sol elle tutarken o tuşlar kullanılmaz ki, parmaklar uygun değil. Mesela Zowie FK serisi her iki el için uygun çünkü iki tarafta da tuşlar var ama S serisi simetrik sağ el için.Model O hem sağ hem de sol kullanım için model D ise sadece sağlaklar için. Kronik sorunu en azından bu forumda karşılaşmadım örnek verirsen sevinirim.
Hocam YouTube'a yazınca türlü türlü videolar çıkıyor. Bende Wireless versiyonu var, onda da bu sorunlar var. Kablolu modelini denemedim ama bunda varsa onda da vardır diye düşünüyorum, ki zaten videolar var yani.Nedir kronik sorunu?
Hocam bu mouse'ta ben dahil wireless kullanırken takılma yaşayanlar var. Aylar öncesinde de 400 TL'ydi, hala 400 TL anlamadım. Ucuz diye almıştım takılma olunca iade etmiştim. USB portunu değiştirince düzeliyor sanırım ama emin olamadım, alacaksa ona göre alsın konu sahibi. Bkz:100₺ ASUS geri ödemesini de al.ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG PUGIO II ITOPYA'da.www.itopya.com
ASUS ROG Pugio II 399 TL!
https://www.itopya.com/asus-rog-pugio-ii-aura-sync-rgb-kablosuz-gaming-mouse/ Fiyatı bayağı iyi, kablosuz mouse ihtiyacı olan kaçırmasın.