450 TL'ye fare önerisi

Bütçe
Maxsimum 450 tl
Model O hem sağ hem de sol kullanım için model D ise sadece sağlaklar için. Kronik sorunu en azından bu forumda karşılaşmadım örnek verirsen sevinirim.
Model O sağ kullanım için uygun değil diye biliyorum ben. O ile D'nin farkı birisi simetrik diğeri ergonomik. Simetrik yapıda diye sağ kullanıma uygun olmuyor çünkü mouse buttonlar sol tarafta. Sol elle tutarken o tuşlar kullanılmaz ki, parmaklar uygun değil. Mesela Zowie FK serisi her iki el için uygun çünkü iki tarafta da tuşlar var ama S serisi simetrik sağ el için.
Nedir kronik sorunu?
Hocam YouTube'a yazınca türlü türlü videolar çıkıyor. Bende Wireless versiyonu var, onda da bu sorunlar var. Kablolu modelini denemedim ama bunda varsa onda da vardır diye düşünüyorum, ki zaten videolar var yani.
100₺ ASUS geri ödemesini de al.
Hocam bu mouse'ta ben dahil wireless kullanırken takılma yaşayanlar var. Aylar öncesinde de 400 TL'ydi, hala 400 TL anlamadım. Ucuz diye almıştım takılma olunca iade etmiştim. USB portunu değiştirince düzeliyor sanırım ama emin olamadım, alacaksa ona göre alsın konu sahibi. Bkz:

Model O sağ kullanım için uygun değil diye biliyorum ben. O ile D'nin farkı birisi simetrik diğeri ergonomik. Simetrik yapıda diye sağ kullanıma uygun olmuyor çünkü mouse buttonlar sol tarafta. Sol elle tutarken o tuşlar kullanılmaz ki, parmaklar uygun değil. Mesela Zowie FK serisi her iki el için uygun çünkü iki tarafta da tuşlar var ama S serisi simetrik sağ el için.

Hocam YouTube'a yazınca türlü türlü videolar çıkıyor. Bende Wireless versiyonu var, onda da bu sorunlar var. Kablolu modelini denemedim ama bunda varsa onda da vardır diye düşünüyorum, ki zaten videolar var yani.

Hocam bu mouse'ta ben dahil wireless kullanırken takılma yaşayanlar var. Aylar öncesinde de 400 TL'ydi, hala 400 TL anlamadım. Ucuz diye almıştım takılma olunca iade etmiştim. USB portunu değiştirince düzeliyor sanırım ama emin olamadım, alacaksa ona göre alsın konu sahibi. Bkz:
Wireless versiyonunda sorun olduğunu ben de duydum ama kablolunun da sorunlu olduğunu bikmiyordum.

Hocam bu Mouse'ta ben dahil Wireless kullanırken takılma yaşayanlar var. Aylar öncesinde de 400 TL'ydi, hala 400 TL anlamadım. Ucuz diye almıştım takılma olunca iade etmiştim. USB portunu değiştirince düzeliyor sanırım ama emin olamadım, alacaksa ona göre alsın konu sahibi. Bkz:

Şu an kendim kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Eğer sorun yaşayan olursa ASUS'un garantisine güvenebilir.

Wireless versiyonunda sorun olduğunu ben de duydum ama kablolunun da sorunlu olduğunu bikmiyordum.
Olmasa bile Model O eskilerde kaldı artık. Xtrfy M42 veya Hyperx Haste dururken Model O boş olur biraz. Minecraft oynayanlar alabilir cps'i yüksek olduğu için. @224963 @hadwiger

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı