Yazdıklarınızdan creality ender ve microzey kullandım. Creality berbat bir koku yayıyor o yüzden bir daha asla satın almam. Microzey ise fiyatına göre oldukça başarılı sonuç veriyor ve koku yaymıyor ancak taze olması önemli. Taze değilse çok çabuk kırılıyor.
Gümüş mavisi 9. ay üretimiydi 11. ayda satın alıp açtım ilk başlarda sorun yoktu ancak 1 ay boyunca makinede takılı kalınca çubuk krakere dönüştü resmen. Belli bir süre sonra makinede takılıyken durduğu yerde kırılmaya ve felaket ipliklenme yapmaya başladı. Beyaz olan ise 11. ay üretimiydi ve ne kırılma ne de ipliklenme sorunu yaşadım.
En son geçen gün 259 TL'ye Elas PETG satın aldım şu an için sorun yok gibi. Daha önce makineyi yeni aldığımda Elas PETG almıştım ve felaket dayanıksızdı. Sonradan filament marketimde o filament için 2.kalite ham madde yazdığını görmüştüm. Şu an ise yeni seri PETG yazıyor. Filament marketime sorduğumda onlar da geliştirilmiş yeni seri olduğunu söyledi. Fiyatı uygun gelince denemek için satın aldım. Tıkanma, yapışmama, koku vs. bir sorun yaşamadım henüz. Dayanıklılığı konusunda ise kesin kanıya varabileceğim parça basmadım.