Barış Uysal
Kilopat
Daha fazla
Merhaba ben hardcore bir oyuncu değilim, hiç online oyun oynamam single oyunlar için 7.1 destekli almak istiyorum, mic olmasa da olur sizce Razer Kraken X mi almalıyım yoksa Corsair HS60 mı almalıyım veya başka önerdiğiniz varsa oda olur1000 TL aşağısı olan kulaklıkların neredeyse hepsi sanal 7.1 belki bu bütçede Corsair HS60 gibi en azından iyi denebilecek sanal 7.1 bir kulaklık alınabilir.
Onu ben dedim. 400-500 liraya alacağınız kulaklıkla da ses kasılır. Kim 1000 liraya kulaklık alıyor Allah aşkına? Ya çok zengindir, ya e-sporcudur alan.@Leto Benim gördüğüm bikaç model var ancak sanırım bu fiyat barında 2. el almak daha mantıklı 1000TL'lik ürünler indirime giriyor ya o şekilde. Bu arkadaşlar 150TL'lik konumda 400-500TL den aşağı 7.1 gerçek versiyonu bulamazsın demişti şimdide 1000TL diyor ona takıldım açıkcası. Tabi para artınca kalite artar illaki ama çözüm sunabilecek bir şey aramakla en iyiyi istemek arasında fark var. Amaç gerçek 7.1 ses sürücüleri ile ses deneyimi sağlamak çünkü. Surround olan sanal yerine. Yoksa stereo al diyende var çünkü.
Pekala, anlıyorum ortak olarak sizinle konuştuğum için demiştim aranızda yorumlama yaptığınız için. Sorun yaşamayacağım gerçek 7.1 yani bildiğim kadarıyla 7 ses driver 1 sub buffer olan versiyonu almak için yeterli bir bütçe değil mi 450TL400-500₺ demişim ayrıca. Hem m0zik dinlenebilecek, hem oyun oynanabilecek ortalama bir kulaklık için.
Benim de çok bilgim yok. Ama bildiğim kadarıyla içerisindeki mıknatısların kalitesi, zarın kalitesi, odur budur ses kalitesini etkiliyor. Onun dışında ses kartı da etkiler. Daha iyi anlayan biri yardım etmeli.Pekala, anlıyorum ortak olarak sizinle konuştuğum için demiştim aranızda yorumlama yaptığınız için. Sorun yaşamayacağım gerçek 7.1 yani bildiğim kadarıyla 7 ses driver 1 sub buffer olan versiyonu almak için yeterli bir bütçe değil mi 450TL
Not:
Dikkatimi çekti ama genellikle naudinyum ses sürücüleri kullanılıyor 50 mm'lik hepsinde yani hoparlör aynıyken kalite niye markadan markaya değişiyor mikrofon kalitesi oynar maks diye düşünüyorum bide bazıları sesi daha iyi yalıtıyor dışarı vermiyor filan onun dışında zaten bir şey göremedim incelemelerde. Bu konuda da çok hakim olmadığım için bu tip şeyleri ney tip bir değeri vardır TL performans olarak değerlendirirken öncelikler nelerdir bilmekte istiyor insan. Misal 7.1<stereo<sürücü boyutu<naudinium sürücü olması gibisinden bir tablo ile kararı verebiliyor muyuz?
Daha iyi biri olarak öneri var ise neden olmasınBenim de çok bilgim yok. Ama bildiğim kadarıyla içerisindeki mıknatısların kalitesi, zarın kalitesi, odur budur ses kalitesini etkiliyor. Onun dışında ses kartı da etkiler. Daha iyi anlayan biri yardım etmeli.