450 TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
300-450

theburakco

Hectopat
Daha fazla  
6 Ay önce bilgisayar almamla birlikte zaten mouse almak istiyordum A101'den aldığım ucuz mouse bugün bozulunca da alacağım kesinleşti ama ne almalıyım? Bütçem 300-450 TL civarı 500'ü aşmazsanız sevinirim. Gönlümde SteelSeries Rival 3 var. Son olarak mouse pad gerekli mi? Kalitesiz bir mouse pad iş görür mü?

Mousepad ise kumaş kalınlığının 3mm den az olmamasına dikkat edin yeterli. Bunun dışında almayın sakın. Rival 3 falan alınmaz bu dururken.

Üstte atılan M700Bu'yu alın.

Rival 3 alınmaz. Kronik sorunları olan bir fare ve fiyatını hak etmiyor.
Ben uzun süredir Rival 110 kullanıyorum aşırı memnundum Rival 3 de aynısının üst modeli gibi duruyor sanki çok fark yok gibi. Rival 3'ün ne gibi kronik sorunları var? Ben de mouse alacağım Rival 3 de bakıyordum o yüzden sordum.

Ben uzun süredir Rival 110 kullanıyorum aşırı memnundum Rival 3 de aynısının üst modeli gibi duruyor sanki çok fark yok gibi. Rival 3'ün ne gibi kronik sorunları var? Ben de mouse alacağım Rival 3 de bakıyordum o yüzden sordum.

Kronik sorunlarını tam bilmiyorum ama aynı fiyata onu 2'ye katlayacak mouseler dururken onu almak mantıksız.

LOD sorunu var diye biliyorum. Rival 3 kullanıcısıyım. Bir defa yaşadım bu sorunu. Fiyatına göre geride kalıyor aynı bütçedeki fareler ile kıyaslandığında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı