Bütçe
300-450

theburakco

Hectopat
Daha fazla  
6 Ay önce bilgisayar almamla birlikte zaten mouse almak istiyordum A101'den aldığım ucuz mouse bugün bozulunca da alacağım kesinleşti ama ne almalıyım? Bütçem 300-450 TL civarı 500'ü aşmazsanız sevinirim. Gönlümde SteelSeries Rival 3 var. Son olarak mouse pad gerekli mi? Kalitesiz bir mouse pad iş görür mü?

Mousepad ise kumaş kalınlığının 3mm den az olmamasına dikkat edin yeterli. Bunun dışında almayın sakın. Rival 3 falan alınmaz bu dururken.

Üstte atılan M700Bu'yu alın.

Rival 3 alınmaz. Kronik sorunları olan bir fare ve fiyatını hak etmiyor.
Ben uzun süredir Rival 110 kullanıyorum aşırı memnundum Rival 3 de aynısının üst modeli gibi duruyor sanki çok fark yok gibi. Rival 3'ün ne gibi kronik sorunları var? Ben de mouse alacağım Rival 3 de bakıyordum o yüzden sordum.

Kronik sorunlarını tam bilmiyorum ama aynı fiyata onu 2'ye katlayacak mouseler dururken onu almak mantıksız.

LOD sorunu var diye biliyorum. Rival 3 kullanıcısıyım. Bir defa yaşadım bu sorunu. Fiyatına göre geride kalıyor aynı bütçedeki fareler ile kıyaslandığında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…