6 Ay önce bilgisayar almamla birlikte zaten mouse almak istiyordum A101'den aldığım ucuz mouse bugün bozulunca da alacağım kesinleşti ama ne almalıyım? Bütçem 300-450 TL civarı 500'ü aşmazsanız sevinirim. Gönlümde SteelSeries Rival 3 var. Son olarak mouse pad gerekli mi? Kalitesiz bir mouse pad iş görür mü?
Mühendislik harikası, en iyi kalite polimer aşınma ve yıpranmaya dayanıklı, hafif 77g ağırlık el yorgunluğunu azaltır. Sağ ve sol split-tetik tasarımına ek olarak çift yaylı mekanizme dayanıklılığı…
Razer DeathAdder V2 Mini Mouse RZ01-03340100-R3M1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Mühendislik harikası, en iyi kalite polimer aşınma ve yıpranmaya dayanıklı, hafif 77g ağırlık el yorgunluğunu azaltır. Sağ ve sol split-tetik tasarımına ek olarak çift yaylı mekanizme dayanıklılığı…
Ben uzun süredir Rival 110 kullanıyorum aşırı memnundum Rival 3 de aynısının üst modeli gibi duruyor sanki çok fark yok gibi. Rival 3'ün ne gibi kronik sorunları var? Ben de mouse alacağım Rival 3 de bakıyordum o yüzden sordum.
Ben uzun süredir Rival 110 kullanıyorum aşırı memnundum Rival 3 de aynısının üst modeli gibi duruyor sanki çok fark yok gibi. Rival 3'ün ne gibi kronik sorunları var? Ben de mouse alacağım Rival 3 de bakıyordum o yüzden sordum.
LOD sorunu var diye biliyorum. Rival 3 kullanıcısıyım. Bir defa yaşadım bu sorunu. Fiyatına göre geride kalıyor aynı bütçedeki fareler ile kıyaslandığında.