- Makaleler
- 9
Clio alın.
Dizel araba size uygun olmaz hocam. i20 aklınıza yatıyorsa alabilirsiniz sehir ici kullanimi rahat modelli sorunsuz bir arac olur manuel haliyle de.Önerileriniz için herkese teşekkür ederim. Araba almaya ayırdığım bütçe 850 bin TL. En fazla 20-30 bin TL esnetebilirim istisna durumunda. Daha fazla para vermek istemiyorum.
Çoğunlukla kısa mesafe şehir içinde kullanacağım. Bazen çevre şehirlere 150-300 km yolculuk yapacağım. Dizel benim kullanımım için mantıklı olur mu? Son hız arayışım yok. Genel kullanımda rahat olması yeterli.
2020 model Egea 1.4 Fire Mirror buldum. Değişen, boya vs hiçbir şeyi yok. Kilometresi de 35.000. Fiyatı i20 ile aynı. Uygun olmasının bir sebebi var mıdır sizce?Bu fiyata alabileceginiz en modelli ve sorunsuz araclari tercih etmenizi oneririm. I20 1.2ler maalesef biraz cekisi dusuk araclardir. 1.4 Mpi hem daha iyi hem de lpg uyumu olan bir motor. 1.2 kotu degil ancak 1.4 daha mantikli. 3-4 kisi uzun yolda B segmenti uzer sizi. Ben olsam ya modelli Egea 1.3 Mj ya da 1.4 Fire ozellikle Urban paket (6 airbag ve diger donanimlardan dolayi) bakardim. Aurisler guzeldir ozellikle makyajli 1.33 olanlardan bulabilirsiniz. Donanimi zayiftir ama sorunsuz bir aractir. Ben olsam bu butceye ya Egea ya da Auris alirdim, B segmenti bir arac bakmazdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.