450 TL'ye Snopy V5H direksiyon seti aldım nasıldır?

Hocamlar bilirsiniz hevestir bir yandan da şey diyorum kullanayım hevesimi alınca direkt satışa koyarım diye satılmasa da odamı yeniden dizayn ediyorum biblo niyetine rafta görüntülük koyarım diye + gamepad almak için ileri tarih düşünüyorum Xbox Controller alacağım.

Hocam dediğim gibi çok iyi bir direksiyon olduğu söylenemez ancak 450 TL'lik şeyden ne bekliyorsunuz sadece Arduino 230TL zaten yanında plastiğidir, sıralı vitesidir, pedalıdır. Ayrıca bir zaman bende kullandım o kadar da berbat değildi be gerekli ayarlar yapıldıktan sonra, tek sıkıntısı 90 derece olması simulasyon oyunlarında çok zevk vermiyor.

Bu direksiyon maalesef size hayırlı olmaz.
İade etmenizi şiddetle öneririm klavyenin daha iyi olduğunu söyleyebilirim bu çöp ürüne karşi.
Bunun yerine güzel bir gamepad alabilirdin.
Parası yoksa yapacak bir şey yok.

ETS 2'de ayarlar ile çok zevkli oluyor ama Assetto Corsa için aynısını söylemem.

ETS 2 için kullanabilirsin.

Parası yoksa yapacak bir şey yok.

ETS 2'de ayarlar ile çok zevkli oluyor ama Assetto Corsa için aynısını söylemem.

ETS 2 için kullanabilirsin.

Assetto Corsa da aynı direksiyonu kullanan arkadaşım var, bilmiyorum ayar mı ne yapmış bayağı zevkli olduğunu söylüyordu ama yine tam bilmiyorum.

Assetto Corsa da aynı direksiyonu kullanan arkadaşım var, bilmiyorum ayar mı ne yapmış bayağı zevkli olduğunu söylüyordu ama yine tam bilmiyorum.
ETS 2'de Ayarları yapıp Direksiyon kısmını Gamepad yap. Çok iyi oluyor 900 derece gibi bir yavaş yavaş döndürebiliyorsun. (Tabi abartılacak şekilde değil)

İlk kullanımın ise baya zevk alacaksın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı