İnternet kafede format attırılan bilgisayar "yasaklı kelime" uyarısıyla sitelerden atıyor

merttozmn

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, birkaç ay önce bilgisayarıma internet kafede format attırdım. Şimdilerde Chrome'da gezerken sürekli yasaklı kelime diyerek sitelerden atıyor, mesela Sahibinden'de gezerken rastgele bir ilan açıyorum yasaklı kelime diyerek siteden atıyor. Yani internet kafenin kelime filtresi bilgisayarımda da var, yüksek ihtimal kendi Windows'larını yükledikleri için, bunu nasıl kaldırabilirim?

Arkadaşlar merhaba, birkaç ay önce bilgisayarıma internet kafede format attırdım. Şimdilerde Chrome'da gezerken sürekli yasaklı kelime diyerek sitelerden atıyor, mesela Sahibinden'de gezerken rastgele bir ilan açıyorum yasaklı kelime diyerek siteden atıyor. Yani internet kafenin kelime filtresi bilgisayarımda da var, yüksek ihtimal kendi Windows'larını yükledikleri için, bunu nasıl kaldırabilirim?

Kendin temiz bir format atarak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kendiniz format atmayı deneyebilirsiniz hem temiz kurulum olur hem de sorunlar ortadan kalkar. Basit bir işlem bir video izleyerek bile halledebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu kanalın bir videosunda öğrenmiştim şaun kendim rahatlıkla atıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı