450 TL'ye Snopy V5H direksiyon seti aldım nasıldır?

llMichaell2

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar az önce 450 TL'ye Snopy V5H direksiyon seti (pedallar + vites dahil) aldım sizce hayırlı olsun mu? Geçmiş olsun mu?

Uzun süredir çok istiyordum. Ama elimde para olmadığı için alamıyordum, şimdi yeni bir sistem topladım elimde geriye 400-500 civarı kaldı 450'ye bu seti aldım. Sadece ETS 2 ve Assetto Corsa deneyimleyeceğim.

Sınav senem olduğu için zaten pek kullanmayacağım öylesine bırakacağım.

(Gönül isterdi bir G29 ama maalesef para yok)

Arkadaşlar az önce 450 TL'ye Snopy V5H direksiyon seti (pedallar + vites dahil) aldım sizce hayırlı olsun mu? Geçmiş olsun mu?

Uzun süredir çok istiyordum. Ama elimde para olmadığı için alamıyordum, şimdi yeni bir sistem topladım elimde geriye 400-500 civarı kaldı 450'ye bu seti aldım. Sadece ETS 2 ve Assetto Corsa deneyimleyeceğim.

dostum bence alınmaz yani arkadaşımdada vardı o zaman 269 tl di ama bildiğin plastik catırdıyo yani iyi değil gibi eskiden 3500 e g29 almıştım direksiyon pedallar vites dahil önerim biraz daha biriktirip güzel temiz bi 2. el g29 alman

İlk çıktığında almıştım, belki 10 seneye yakın olmuştur. 2014 falandı. Hala satılmasına şaşırdım açıkçası, memnun kalmamıştım pek, hatta bir tanıdığımın oğluna hediye etmiştim sonra.

Hocam aslında çok iyi bir direksiyon seti değil ancak 450 TL yede çok iyi bir şey beklememek gerekir sonuçda bir leonardo Arduino bile 230TL, bunun yanında plastik, pedal, sıralı vites vs. de var. Ancak başlangıç için yeterli diyebiliriz ileride sakın kilidi kırıp Arduino ile 900 derece yapmaya falan kalkmayın ileride satar yenisine geçersiniz. Emin olun şu anda G27'ler, G29'lar kullanan herkes bu yollardan geçmiştir ileride yükseltirsiniz sizde.

Ya bu zamanda cok fazla bir şey beklememek gerek aslında 450 TL'ye artık her şey pahaladı durum kötü napcaz :(

Bu direksiyon maalesef size hayırlı olmaz.
İade etmenizi şiddetle öneririm klavyenin daha iyi olduğunu söyleyebilirim bu çöp ürüne karşi.
Bunun yerine güzel bir gamepad alabilirdin.

Dostum bence alınmaz yani arkadaşımdada vardı o zaman 269 TL di ama bildiğin plastik catırdıyor yani iyi değil gibi eskiden 3500'e G29 almıştım direksiyon pedallar vites dahil önerim biraz daha biriktirip güzel temiz bir 2. el G29 alman.

Büyük ihtimalle ileride aldığınıza pişman olursunuz, iade edebilirsiniz.

Hocam direkt iade edin. Çok daha verimli olacak bir gamepad alın.

Hocamlar bilirsiniz hevestir bir yandan da şey diyorum kullanayım hevesimi alınca direkt satışa koyarım diye satılmasa da odamı yeniden dizayn ediyorum biblo niyetine rafta görüntülük koyarım diye + gamepad almak için ileri tarih düşünüyorum Xbox Controller alacağım.

Hani içimde hevesten kanser olacağına konser olsun hesabı.

(Gönül isterdi bir G29 ama maalesef.

Hocamlar bilirsiniz hevestir bir yandan da şey diyorum kullanayım hevesimi alınca direkt satışa koyarım diye satılmasa da odamı yeniden dizayn ediyorum biblo niyetine rafta görüntülük koyarım diye + gamepad almak için ileri tarih düşünüyorum Xbox Controller alacağım.

Dostum evet haklısın hevestir ama gerçekten kötü hissedersin ileride mesela bugün oyuna 400 500 TL arası bir miktar yatırdım sonradan ne yaptım diye düşündüm üzülürsün bence yapma gerekli şeyleri al, önerim yine 2. el bir G29 dur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı