4500-4700TL sistem önerisi

vet GameGaraj'dan bu sistemi almak benim de kafama yattığı üstelik i5 10400F 300TL farkla geliyor bence 10400F e yükseltip alınabilir. Teşekkür ederim umarım GameGaraj'dan ötürü bir sıkıntı çıkmaz :)
10400F alırsanız, geleceğe dönük olur. 3060 Ti'a kadar yükseltme yapmanız mümkün olacaktır.

GameGaraj kaynaklı bir sorun olacağını sanmıyorum. Müşterilerine önem veren bir firma. Sıkıntı olsa bile, destekle iletişime geçtiğinizde yardımcı olurlar.

10400F alırsanız, geleceğe dönük olur. 3060 Ti'a kadar yükseltme yapmanız mümkün olacaktır.

GameGaraj kaynaklı bir sorun olacağını sanmıyorum. Müşterilerine önem veren bir firma. Sıkıntı olsa bile, destekle iletişime geçtiğinizde yardımcı olurlar.

Anladım teşekkür ederim çoğu kişi öyle diyor zaten bana da güven verdi Teknobiyotik'de benzer sisteme 10400F eklendiğinde 660 TL fark ediyor GameGaraj 390 ciddi fiyat farkı var. Kesinlikle 10400F ile beraber alacağız. PSU da bize sıkıntı çıkarmadığı sürece sorun olmayacak gibi görünüyor ama aklıma takılan bir şey var kendim RX 570 kullanıyorum 1650, RX 570'den performans bakımından geri diyorlar. testleri izlemedim ama görüşünüzü alabilir miyim.

RX 570 kullanıyorum 1650, RX 570'den performans bakımından geri diyorlar. testleri izlemedim ama görüşünüzü alabilir miyim?
Hocam, GameGaraj'ın ekran kartı stokları sıkıntılı. Normalde 1650S önerirdim ama stokları yok. GameGaraj'dan hazır alırken maalesef şu an 1650 almamız gerekiyor.

Hocam, GameGaraj'ın ekran kartı stokları sıkıntılı. Normalde 1650S önerirdim ama stokları yok. GameGaraj'dan hazır alırken maalesef şu an 1650 almamız gerekiyor.

Anladım teşekkürler 2 güne sipariş geçilcek umarım başka stok sıkıntısı olmaz ekran kartı konusunda zaten oynayacağı oyunlara ve kendi standartlarına yeterli şu an olmadı stoklar ve fiyatlar normale dönünce değiştirir mantıklısı bu gibi siz ne dersiniz :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı