4500-4750 TL Intel i5 6500 RX 470 Sistem Toplama

gamerfox

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi günler Technopat Sosyal sakinleri. Uzun süredir aranızda değildim, şimdi sizlere sorum ve sizlerden alacağım tavsiyeler olacak. Bir arkadaşıma sistem topluyoruz ancak ne alalım nereden alalım ikilemine çok düştük. Vatan Bilgisayar'ın güvenilirliğinden şüphemiz yok ama aynı zamanda amacımız RX 480 ve ya GTX 1060'ın MSI, ASUS, EVGA, Gigabyte, Powercolor, Sapphire gibi versiyonlarını almak. Fotoğrafını attığım sisteme eklenecek çıkartılacak bir şey varsa bir öneriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
aqw.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa çok abartı olmuş ucuz yollu bir kasa ve ucuz ama kaliteli bir psu kullanarak; ayrıca bu kadar bekledikten sonra rx 480 customlarını bekleyerek çok daha iyi bir sistem toplanabilir.

Revolx'e katılıyorum kasa kesinlikle pahalı olmuş. Cx600 gibi çok kaliteli bir psu ile birlikte Dark N10-Aero 800-Zalman z3 ayarında bir kasa kullanılabilir(200-240 tl arası bulabilirsiniz çok rahat). Eğer psudan da kısacaksanız bir tık daha düşük fiyata 650watt olan Corsair vs650 de alınabilir. Rx 480 Sapphire'in Nitro modeli sinerjiye geldi diye biliyorum. Eğer kendiniz montaj yapabilecekseniz parçaları farklı ve ucuz sitelerden alarak monitörü 24 inç yapabilir ve Rx 480 ile birlikte tüm sistemi aynı fiyata toplayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bütçenin arttırılma imkanı olursa bu sistemi düşünebilirsiniz malum GTX 1070 ile başa çıkaçak sayılı ekran kartları var. Darboğaz olma gibi bir ihtimal yok zaten sadece SSD ve Ram eksik ileride bunları alabileceğinize inanıyorum. Arkadaşınız FPS türü oyunlar oynuyorsa monitör zaten profesyonel oyuncu monitörü 144 Hz 1 ms FullHD, Boşu boşuna 2K monitörlere para vermeyin DSR 4K' da bile oynatabiliyor. Ek olarak anakart olarak B150M Mortar Artic tercih ettim mouse hediyesi olduğu için.

Bütçenin arttırılma imkanı olursa bu sistemi düşünebilirsiniz malum GTX 1070 ile başa çıkaçak sayılı ekran kartları var. Darboğaz olma gibi bir ihtimal yok zaten sadece SSD ve Ram eksik ileride bunları alabileceğinize inanıyorum. Arkadaşınız FPS türü oyunlar oynuyorsa monitör zaten profesyonel oyuncu monitörü 144 Hz 1 ms FullHD, Boşu boşuna 2K monitörlere para vermeyin DSR 4K' da bile oynatabiliyor. Ek olarak anakart olarak B150M Mortar Artic tercih ettim mouse hediyesi olduğu için.
Sistemi görebilseydik iyiydi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı