4500-5000 TL monitör önerisi

Bütçe
4500-5000
AOC olanı mı öneriyorsunuz hocam?
Evet. R25i-30 da kaliteli monitor ancak 5400 TL'ye alinmaz. 24G2SP ile R25i-30 denk olan iki monitor. Denklik olan yerde de ucuz olan tercih edilir.

Yine de alınabilir mi?
Konuyu VP249QGR almani soylememiz icin mi actin yoksa objektif bir sekilde onerdigimiz urunleri ve yaptigimiz yorumlari dikkate almak icin mi actin? Illa almak istiyorsan alabilirsin VP249QGR'yi ama benim agzimdan VP249QGR alinabilir diye bir cumle cikmasini bekliyorsan oyle bir cumle soylemeyecegim.

Konuyu VP249QGR almanı soylememiz icin mi actin yoksa objektif bir sekilde onerdigimiz urunleri ve yaptığımiz yorumlari dikkate almak icin mi actin? Illa almak istiyorsan alabilirsin VP249QGR'yi ama benim agzimdan VP249QGR alinabilir diye bir cumle cikmasini bekliyorsan oyle bir cumle soylemeyecegim.

Hayır bunun için açmadım. Sadece bu modeli de çoğu kişi önerdiği için sormak istemiştim. Cevabınız için sağ olun.

Hayır bunun için açmadım. Sadece bu modeli de çoğu kişi önerdiği için sormak istemiştim. Cevabınız için sağ olun.
VP249QGR gayet iyi bir giris seviyesi model lakin 24G2SP gibi ust duzey bir 1080p monitorun az farkla alinabildigi kosulda VP249QGR'nin alinabilirligi yok. Bu sebeple defaatle 24G2SP onerdim. Zaten o indirim de 2-3 gune biter, tekrar 5000 TL olur. O yuzden butcen varsa direkt yapistir, saticisi da Amazon TR hem.

Iyi bir monitor degil. Kontrast orani dusuk, maksimum parlakligi dusuk ve kronik coil whine problemi var.

Bu da iyi bir monitor degil. Kontrast orani ve maksimum parlakligi dusuk, ayrica bu modelin renk gamutu da zayif.

Ben coil whine yaşamıyorum hocam ama kontrast konusunda size katılıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı