4500-5000 TL PC Toplama

Jonas Kahnwald

Kilopat
Katılım
24 Ocak 2018
Mesajlar
135
Çözümler
1
Yer
Konya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Sadece kasa istiyorum.Yardımcı olur musunuz? Bir de taksitli alabileceğim sağlam yerler varsa sizlerinde önerdiği, öneriye açığım. League of Legends gibi fps oyunları oynuyorum. Uzun ömürlü sağlam FPS alabileceğim bir sistem toplamayı düşünüyorum. Şimdiden önerileriniz ve yardımlarınız için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,bazı güvenilir sitelerde güzel indirimler oluyor.Oralardan bilgisayarın parçalarını teker teker uygun fiyata alın.Şuan size sistem öneremiyorum çünkü Ryzen 5 3600 bazı sitelerde var,fakat fiyatları biraz pahalı.Onların düşmesini beklerseniz sizi rahat 10 yıl götüren bir bilgisayar toplayabilirsiniz.
 

Arkadaş güzel toplamış fakat,kasa yok ve o depolama alanı kimseye yetmez.Siz benim dediğimi yaparsanız gayet güzel sonuç alırsınız.Arkadaşın topladığı sitede RAM'ler 30TL daha pahalı mesala anladınız mı?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı