4500-5000 TL R9 390X vs 980 Ti Sistem Toplama

Forumda birçok mesajımda yazdım yine yazacağım;
Teknolojinin sonu yok, yeni mimari çıksa ne olacak?
Mayıs ayı sonunda tanıtılacağı söyleniyor fakat kesin bir bilgi yok, sağdan soldan duyma haberler var. Bir haberde gördüm. Mayıs sonunda tanıtılacaksa Türkiye'de temmuz ayında referans modelleri gelecekmiş. Bunun özel soğutmalısı daha sonra gelecek bana kalırsa Eylül,Ekim ayını bulur. İlk parti ekran kartlarının da sorunlu olabileceğini de düşünmek gerekir çünkü hep böyle olmuştur ilk parti ekran kartlarında hep sorunlar vesaire görülmüştür ki insanlar genelde ikinci partiden sonra satın alırlar.
Ayrıca bakın GTX 780 TI fiyatına hala daha 2.100 lira civarında. Yeni nesil çıkınca şimdiki ekran kartlarının fiyatının düşeceğini sanmayın, üretime devam ediliyor sonuçta stoklar tamamen tükenmeden ekran kartlarının fiyatında azalış olmaz.

Hocam 2 kartta pişmanlık yaratmaz. Siz, size en uygun olanını alıp yolunuza devam edin. Ben iki kartıda çok beğeniyorum. Böyle bir ikilemde kalsam 3. beğendiğim olan R9 Fury X alırım. :) Hem serin, hem performanslı, hem HBM teknolojisi var. :)

Hocam AMD kartlarda eğer elektrik faturasını düşünüyorsanız öyle gözle görülür bir fark yaratmıyor. :) 5-6 liralık bir yansıma olur faturanıza hadi biz maksimum 10 lira diyelim. :) Tabi tercih sizin bu konularda hassas düşünüyorsanız her yol 980Ti'ye çıkıyor. :)

Hocam AMD kartlarda eğer elektrik faturasını düşünüyorsanız öyle gözle görülür bir fark yaratmıyor. :) 5-6 liralık bir yansıma olur faturanıza hadi biz maksimum 10 lira diyelim. :) Tabi tercih sizin bu konularda hassas düşünüyorsanız her yol 980Ti'ye çıkıyor. :)

Ultrada beni 2-3 yıl götürür değil mi bu kartlar?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı