4500-5000 TL Sistem toplama

Hguldas20

Kilopat
Bir arkadaş bütçeme göre resimdeki sistemi önerdi arkadaşlar. Eksiği değiştirilmesi gereken parçalar var mıdır? Açıkcası pek anlamıyorum. Konuda uzman olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, sistemi muhtemelen bu hafta içinde alacağım, şimdiden sağ olun.

sistem.jpg

zotac ekran kartı yerine msi gaming x 1050 ti yi öneririm vede ram mhz si ztn 3000 mhz anakart 4000 mhz 3000 mhz frekansında anakart bulabilirsen z serisi 4676 tl fiyat biraz daha aşşalara düşeblilr onun yerine ssd takviyesi yapabilrsin pc ye

İleride işlemciyi K serisi bi işlemci ile değiştirmiyceksen b360 çip setli bir anakart tercih etmende yarar var. Boş boşuna fazla para vermemiş olursun. 1050ti yerine aynı fiyata veya daha ucuz fiyatlara rx 570 var, ondan al. Daha fazla yakıyor olabilir ama performans olarak gtx 1060 3gb'la neredeyse aynı.

İleride işlemciyi K serisi bi işlemci ile değiştirmiyceksen b360 çip setli bir anakart tercih etmende yarar var. Boş boşuna fazla para vermemiş olursun. 1050ti yerine aynı fiyata veya daha ucuz fiyatlara rx 570 var, ondan al. Daha fazla yakıyor olabilir ama performans olarak gtx 1060 3gb'la neredeyse aynı.
Teşekkürler hocam bugün bakacağım ona da. Sizin sistem önerileriniz varsa onlara da bakabilirim daha iyi olur benim için

CPU,Ryzen 2600 yapılıp,uyumlu bir anakart ile desteklenerek ekran kartında güncellemeye gidilebilir,tavsiyem RX 570’ten yana.Biraz zorlarım diyorsan RX 580 4GB da olabilir.
Anladım fakat ryzen 1500x ile fps drop sorunu yaşayıp kasamı satmak zorunda kalmıştım, dün forumda da ryzen 2600 ile fps drop sorunu yaşayan bir arkadaşın konusunu gördüm o yüzden pek yanaşmak istemiyorum açıkçası. Ama illa ki ryzen 2600 ler sıkıntı olmaz derseniz ryzen üzerine sistem tavsiyelerinizi de bekliyorum hocam bütçem belli benim içimden de ryzen geçiyor fakat aynı sorunla tekrar karşılaşmak istemem..

Anladım fakat ryzen 1500x ile fps drop sorunu yaşayıp kasamı satmak zorunda kalmıştım, dün forumda da ryzen 2600 ile fps drop sorunu yaşayan bir arkadaşın konusunu gördüm o yüzden pek yanaşmak istemiyorum açıkçası. Ama illa ki ryzen 2600 ler sıkıntı olmaz derseniz ryzen üzerine sistem tavsiyelerinizi de bekliyorum hocam bütçem belli benim içimden de ryzen geçiyor fakat aynı sorunla tekrar karşılaşmak istemem..

Ryzen 2700X kullanıcısıyım,arkadaşım 2600,kuzenim ise 1600X kullanıyor benzer bir sıkıntıyla karşılaşmadık hiçbirimiz.Ben Intel kullanırdım hep,ama Ryzen başkaymış diyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı