Evet kullanamazsınız.Upgradeden kastım şimdi B460 bir anakart alırsam 11.nesil kullanam değil mi?
Evet kullanamazsınız.Upgradeden kastım şimdi B460 bir anakart alırsam 11.nesil kullanam değil mi?
Yayın açacak mısın YouTube vs. ile işin çok olacak mı?
Evet kullanamazsınız.
Forumda en çok önerilen 2K modellerinden biri bu sanırım. Bunu tavsiye ederim.Yayın değil de biz oyunlar ile film yapıyoruz montaj işi çok oluyor o yüzden olacak evet bir de RTX 3060 alacağımda 2K monitör alacağım sizce bu iyi midir Hp X27i 8GC08AA 27" 4ms 144Hz FreeSync IPS 2K QHD Gaming Monitor - incehesap.com
O zaman seçimimi 10400F'ten yana yapacağım bir de size zahmet şu attığım 2K monitöre bakabilir misiniz fiyatına göre iyi mi?
Yayın değil de biz oyunlar ile film yapıyoruz montaj işi çok oluyor o yüzden olacak evet bir de RTX 3060 alacağımda 2K monitör alacağım sizce bu iyi midir Hp X27i 8GC08AA 27" 4ms 144Hz FreeSync IPS 2K QHD Gaming Monitor - incehesap.com
O zaman seçimimi 10400F'ten yana yapacağım bir de size zahmet şu attığım 2K monitöre bakabilir misiniz fiyatına göre iyi mi?
evet ama sıkıntı olan bu monitör 3300 tl benim gönderdiğim 2200 tl daha bütçe dostu varmı 2400 tl ye kadar çıka biliyorumForumda en çok önerilen 2K modellerinden biri bu sanırım. Bunu tavsiye ederim.
![]()
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Maalesef bildiğim yok, konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.evet ama sıkıntı olan bu monitör 3300 tl benim gönderdiğim 2200 tl daha bütçe dostu varmı 2400 tl ye kadar çıka biliyorum
Oyun için Intel alın edit için ise AMD farkları anlatmama gerek yok diye düşünüyorum monitörden anlamıyorum bunun için ayrı bir konu açın bence bunun dışında monitör için tek önerim IPS panel almanız.
İşlemci AMD tercih edin derim ben.
Off arada kaldım ya.
Hem ontajda yapacağım ama ağırlıklı olarak oyunda oynayacağım.
Benim şöylebi sistemim var montaj yaparken çok kasıyor.
Sistemim: i5 8 nesil 1.6 GHz ekran kartı MX150 8 GB RAM 1TB HDD.
Şimdi yen alacağım sistemde Intel acaba kasma gibi sıkıntılar olur mu?
Bir de gerekçe sunarsanız sevinirim.
evet var hemen göndereyim timursut123#6805Discord'un var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.