Merhaba arkadaşlar, elimde 3 tane laptop var. Yazılım programları ve oyun için kullanacağım. Oyun olarak LoL, Fortnite, CS oynuyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
@Curlier hocam sanırsam Ryzen 7 sistemi alacağım bana kalsa internetten alırım maalesef yaş küçük. @huysuz7172 hocam Ryzen 7 sistem orta segment oyunlar oynuyacağım bir de yazılım programları falan sizce beni 2 3 sene götürür mü?
@Curlier hocam sanırsam Ryzen 7 sistemi alacağım bana kalsa internetten alırım maalesef yaş küçük. @huysuz7172 hocam Ryzen 7 sistem orta segment oyunlar oynuyacağım bir de yazılım programları falan sizce beni 2 3 sene götürür mü?
3. nesil Ryzen mobilin performansının kötü olduğunu cümle alem biliyor fakat bu fiyat sıkalasında normal böyle bir performans. Bu arada yakınınız varsa böyle online alışveriş vs. yapan ondanda rica edebilirsiniz. Günümüzde Hepsiburada gibi bir siteden bir şey satın almak 5-6 yıl öncesi kadar tehlikeli değil. Sizin hakkınızı koruyan bir sürü yasa var. Korkmayın mağdur olmazsınız kolay kolay. Ayrıca attığım cihazları daha önceden de alışveriş yaptığım ve güvenilir olan Teknorya satıyor.