4500 Sistem Önerisi

BarışCan986

Centipat
Katılım
28 Mart 2020
Mesajlar
36
Arkadaşlar merhabalar ben Vatan Bilgisayar'dan 4500 TL bandında bir bilgisayar alacağım da yardımcı olur musunuz? Hangi bilgisayar daha ileri dönük olur hangi parçalar daha iyi vs.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

İleride 8 GB RAM daha takviye edilmeli fakat 4500 gibi fiyat bandında iyi bir sistem.

4500 tl bandında vatandaki ürünlere göre güzel ancak bu fiyata vatan harici daha iyi bir sistem dizebilirsiniz, garanti kapsamına gelince 2017 senesinde Vatandan aldığım ekran kartı arıza çıkarınca garantiye gönderdim beni merdiven altı olarak tabir edilen taşeron bir firmaya gönderdiler onlar tamirini yaptı yani garantisi varsa ürünün hangi firma olduğu bence pek önemli değil. Müşteri memnuniyet puanı yüksek olan her türlü yerden alışveriş yapılabilir. Bu adamlar sonuçta aracı/satıcı konumunda ve yan firmalar ile çalışıyorlar.
 
4500 TL bandında Vatan'daki ürünlere göre güzel ancak bu fiyata Vatan harici daha iyi bir sistem dizebilirsiniz, garanti kapsamına gelince 2017 senesinde Vatan'dan aldığım ekran kartı arıza çıkarınca garantiye gönderdim beni merdiven altı olarak tabir edilen taşeron bir firmaya gönderdiler onlar tamirini yaptı yani garantisi varsa ürünün hangi firma olduğu bence pek önemli değil. Müşteri memnuniyet puanı yüksek olan her türlü yerden alışveriş yapılabilir. Bu adamlar sonuçta aracı/satıcı konumunda ve yan firmalar ile çalışıyorlar.

4500 TL'ye Vatan yerine başka bir yerden nasıl bir sistem toplarım güvenli bir yer önerir misiniz?
 
4500 TL'ye Vatan yerine başka bir yerden nasıl bir sistem toplarım güvenli bir yer önerir misiniz?
incehesap, sinerj gibi firmalarda daha ucuz olabilir, ayrıca incehesap her CUma akşamı indirim yapıyor ve piyasaya göre güzel indirimler oluyor, İncehesap.com'a bakmanızı öneririm. Yorumları gayet iyi kendimde alışveriş yaptım müşteri hizmetleri çok ilgili davranıyor.
 

İleri de 8 GB RAM daha takviye edilmeli fakat 4500 gibi fiyat bandında iyi bir sistem.

.

Hocam bu bilgisayarı almayı düşünüyordum da kasası ve güç kaynağı kötü dediler 80+ sertifikası var ama sizin de fikrinizi almak istiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı